ZMĂRĂNDESCU şi-a zdrobit adversarul în finala CM: KO în 20 de secunde. VIDEO

Catalin Zmarandescu a devenit campion mondial de arte martiale mixte dupa ce l-a invins, prin KO, pe olandezul Harry Duiven.

25 nov. 2013, 15:06
ZMĂRĂNDESCU şi-a zdrobit adversarul în finala CM: KO în 20 de secunde. VIDEO

Catalin Zmarandescu face carieră în Anglia, unde castiga meci dupa meci si centura dupa centura in box, K1 sau, mai ales, MMA, „specialitatea casei”.

La sfârşitul săptămânii trecute, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a umplut pana la refuz Pavilionul Central din Romford, o suburbie a Londrei, iar fanii, care au platit intre 30 si 75 de lire sterline pe bilete, au fost incantati de show-ul oferit de roman.

Desi pleca evident cu sansa a doua, Duiven fiind mai tanar, mai inalt si cu un palmares mai bogat, Zmarandescu a avut nevoie de numai 30 de secunde pentru a-si face adversarul knock-out, scrie National.

Cătălin Zmarandescu s-a impus printr-o manevra de submission si si-a trecut in cont o noua centura de campion mondial, dupa cea obtinuta in versiunea AFC, in martie 2013. Zmarandescu este si campion european de box, dupa ce in primavara l-a batut pe irlandezul Aron Boyd.