Zodia care a tras cartea de Roşu! Mihai Voropchievici anunţă „forţă de atracţie fizică şi magnetică”

Leul are Pătratul, o carte neutră-pozitivă. Începutul unei noi acţiuni în domeniul profesional. Cu realizare materială pozitivă. Deci, loc bun de muncă, schimbare materială, bani mai mulţi. Dar şi o întâlnire secretă cu o persoană importantă.

11 ian. 2024, 12:33
Zodia care a tras cartea de Roşu! Mihai Voropchievici anunţă „forţă de atracţie fizică şi magnetică”
Cele mai puternice cupluri din zodiac! Mihai Voropchievici despre nativii pe care nu ai cum să îi desparți

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru zilele următoare. Numerologul spune că o zodie va fi trădată de o persoană dragă. Alți nativi în schimb reușesc să își facă puțină ordine în viață. Reuşesc să îşi rezolve unele probleme. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Horoscop 8-14 ianuarie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii au 19 Roşu. Au energia bine canalizată, au forţa activă, domină situaţia, sunt plini de dinamism, combativitate, iar toate astea totalizează reuşita în săptămâna următoare. Raporturile pasionale sunt identice cu săptămâna trecută: forţă de atracţie fizică şi magnetică.

Mihai Voropchievici spune că o zodie traversează o perioadă dificilă, în timp ce alți nativi o duc ceva mai bine.

Horoscop 2024. Zodia care va avea o mare cumpănă în acest an. Daca trec peste acest an, nimic nu îi va mai doborî pe acești nativi

Nativii zodiei Leu au tras o carte dificilă, spune numerologul. Cei născuţi sub acest semn zodiacal trec printr-o transformare. Veştile nu sunt rele, pentru că ar putea să transforme un eşec într-o reuşită.

Mihai Voropchievici spune că unii nativi ar putea renaşte şi de asemenea ar putea să finalizeze anumite situaţii care i-au măcinat în ultima perioadă.

„Leul are negru, carte dificilă, dar nu e atât de dificilă și negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații anterioare şi în care la acest început de săptămână se impune o transformare pentru a converti un eșec în reușită.

Deci Leul trebuie să se mobilizeze și să accepte o schimbare în profunzime. Nu mai e Leul din 2023, e Leul din începutul anului 2024. Veți trăi un suflu nou, o renaștere și scăpați de angoasă”, spune Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Fecioară în schimb, numerologul aduce vești ceva mai proaste. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tras o carte negativă într-adevăr.

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 ianuarie 2024. Racul are „6 Negru”, Gemenii au 12 „Zborul”, Vărsătorul are 18 „Galben”

Se anunță o trădare pentru ei din partea unei persoane dragi. Poate fi vorba și despre un abandon. Aceşti nativi ar fi bine să se pregătească pentru smomente dificile.

Fecioara are carte negativă, rea credință din partea unor oameni, o trădare, o uitare, un abandon și cădeți prizonerul unei situații în care nu puteți face mare lucru pentru moment. Deci strângeți din dinți și depășiți și săptămâna aceasta de început de an. Gemenii au 12 Zborul. Va trebui să încercaţi să faceţi în viaţa asta câteva schimbări rentabile, mai ales şi datorită faptului că se întoarce cineva în viaţa voastră şi undeva începe să vă explice că aţi greşit. Şi trebuie să faceţi acele schimbări. Cu alte cuvinte, o săptămână în care e cazul să schimbaţi macazul, dar voi trebuie să faceţi primul pas, în urma sfaturilor, spune Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse.