Zodia care are noroc triplu! Întorc banii cu lopata și au NOROC cât cuprinde. Cristina Demetrescu: „Evenimente care se întâmplă pentru toată viața”

Luna februarie vine la pachet cu surprize uriașe pentru anumiți nativi. Aceasta este zodia care este lovită de noroc. Conturile lor vor arăta cu mult mai bine, iar banii vor ajunge la ei în portofel cu mai mare ușurință. Cristina Demetrescu dezvăluie care este zodia plină de noroc.

06 feb. 2024, 11:34
Zodia care are noroc triplu! Întorc banii cu lopata și au NOROC cât cuprinde. Cristina Demetrescu: „Evenimente care se întâmplă pentru toată viața”
Zodia care are noroc triplu! Întorc banii cu lopata și au NOROC cât cuprinde. Cristina Demetrescu: „Evenimente care se întâmplă pentru toată viața”

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul detaliat pentru prima parte a lunii februarie. Se pare că astrologul aduce vești bune pentru două zodii, sugerează că unii nativi ar putea primi sume considerabile de bani, în timp ce alții ar putea experimenta o revelație personală semnificativă. Mai multe predicții sunt disponibile în continuare.

Astrologul Cristina Demetrescu a subliniat că persoanele născute în ultima lună de iarnă ar putea fi plăcut surprinse în această perioadă.

Nativii din zodia Berbecului ar putea beneficia de venituri suplimentare. Cei care sunt născuți sub acest semn ar fi sfătuiți să-și revendice drepturile, în funcție de context. Există șanse să primească o recompensă pentru eforturile lor și, eventual, un bonus sau o recunoaștere. Indiferent de circumstanțe, munca lor nu va rămâne neapreciată în această lună.

Citește și: Cei patru nativi care își vor rezolva problemele în dragoste, în luna ”iubirii”. Bat clopote de nuntă pentru unele zodii

„Dacă e aglomerat la serviciu, trebuie să ceară o mărire de salariu. Fie poate fi despăgubit în această perioadă, fie poate să primească un bonus. Poate să ceară o mărire de salariu atunci când își dă seama că, de fapt, raportul dintre muncă și salariu nu mai este în regulă”, spune Cristina Demetrescu.

În cazul celor născuți în zodia Taur, astrele le oferă o mulțime de vești pozitive. Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot avea succes în prima jumătate a lunii februarie.

Se vor produce evenimente de tot felul, eventual chiar și un proiect pe termen îndelungat pe care și l-au dorit. Este un pas înainte spre un lucru cât se poate de interesant.

„Norocul vine de la drum lung, poate chiar și iubirea. Taurul este într-un punct al vieții lui în care se pregătește pentru un drum lung. Există o perspectivă foarte largă. Sunt acele evenimente care se întâmplă pentru toată viața. Este vorba despre proiecte pe termen lung”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

Potrivit horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Gemenii au parte de un adevărat calvar în perioada următoare. Cei născuți în acest semn zodiacal traversează situații dureroase care nu se vor remedia prea curând.

Vor exista schimbări inevitabile, fapt pentru care problemele devin din ce în ce mai presante de la o zi la alta. În același timp, se pierd și ceva bani în prima parte a lunii februarie.

„Dacă există anumite situații nefavorbaile, acestea nu vor deveni mai bune. Este vorba despre o schimbare pe care Gemenii trebuie să o facă. Nu trebuie să aștepte să se schimbe ceva, că nu se va schimba. Din contră, lucrurile vor deveni mai apăsătoare. Pot exista cheltuieli”, spune Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscop zilnic DRAGOSTE 6 februarie. Ce zodii se bucură de sentimente intense și iubire ca în filme! Luna în Capricorn aducă schimbări uriașe