Zodia care te joacă pe degete şi îţi place

Iti zambeste cand vrea sa obtina ceva si nu poti rezista farmecului sau. Este nativul care te face sa suspini dupa el si iti place foarte mult sa fii mereu in garda sa de corp.

21 nov. 2015, 11:19
Zodia care te joacă pe degete şi îţi place

Este irezistibil. Este inteligent si extrem de prietenos, asta daca ii permiti sa faca absolut tot ce isi doreste. Este curajos, spune mereu ce are pe suflet si din cauza asta, uneori, are de suferit. Este si gelos si poate fi imprudent intr-o relatie, dar tie iti place asta. Nu se spune doar ca un om gelos iubeste cu adevarat?

Poate fi brutal si violent verbal uneori, dar ii trece imediat. Iti place mult felul in care se impune si stii ca are si el sensibilitatea sa. Iti place sa il descoperi prin prisma acestor iesiri, pentru ca stii ca dincolo de caracterul dificil pe care il afiseaza e un om minunat.

ZODIA CARE TE JOACA PE DEGETE. Trebuie doar sa ai rabdare cu el si totul se va rezolva de la sine. Semnul zodiacal despre care facem referire se enerveaza repede si uneori este chiar haios, mai ales atunci cand scoate tot felul de perle pe gura. Este usor imatur in relatia de cuplu, dar foarte pasional si asta iti place la nebunie.

Citeşte mai multe pe revista Teo