Zodia care va avea noroc triplu în ianuarie. Ei au succes la bani, dragoste și carieră

Multe zodii din horoscop vor avea noroc în prima lună a anului 2023, însă doar o singură zodie din cele 12 ale horoscopului va avea noroc triplu

03 ian. 2023, 14:22
Zodia care va avea noroc triplu în ianuarie. Ei au succes la bani, dragoste și carieră

Zodia care va avea succes la bani, dragoste și carieră. Se va bucura din plin de reușitele lunii ianuarie și nu va avea deloc parte de tristețe sau dezamăgire. Iatp despre ce zodie este vorba și vezi dacă ești chiar tu norocosul acestei luni!

O zodie din cele 12 ale horoscopului va avea noroc triplu în ianuarie. În prima lună a anului 2023, acest nativ se va bucura de mult noroc la bani, în dragoste și în carieră. Despre ce zodie este vorba.

Horoscop bani 2023. Cum stai cu finanţele şi datoriile în 2023. An greu, belşug şi prosperitate doar pentru câteva zodii

Zodia care va avea noroc triplu în ianuarie
Leu
Zodia care va avea noroc triplu în luna ianuarie a anului 2023 este Leul. Nativii din zodia Leu adoră să fie în centrul atenției, iar acum va fi șansa lor pentru asta. Acest nativ va avea noroc la bani, dragoste și carieră.

Zodiile Leu care bagă la Loto sau jocuri de noroc vor avea parte de o mare reușită, astfel că este șansa lor și ar putea câștiga sume mari de bani. De asemenea, ei ar putea primi o moștenire din partea familiei.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

 

Vor sta bine și pe plan sentimental. Relația lor va merge foarte bine și ei se vor gândi serios să treacă la pasul următor, fie să se căsătorească, fie să facă un copil. Nu se vor certa deloc cu partenerul lor, iar în luna ianuarie vor simți iubirea adevărată. Cei care nu sunt într-o relație își vor găsi sufletul pereche, scrie spynews.ro.

Nativii zodiei Leu se vor bucura de câștiguri mari, astfel că ei și-au dat silința la locul de muncă, superiorii lor au observat asta și se gândesc să-i promoveze și, totodată, să le facă o mărire de salariu. Ianuarie este luna lor și ar trebui să se bucure din plin de realizări și reușite!