Zodia care va pierde mulţi bani în perioada următoare. Cine sunt norocoşii zodiacului, ale căror momente de inspiraţie le vor băga mulţi bani în buzunare

Urmează o perioadă incertă din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. Astrologul Mariana Cojocaru anunţă că vor fi zodii care vor atrage banii, în timp ce altele îi vor pierde când se aşteaptă mai puţin.

26 iul. 2022, 16:40
Zodia care va pierde mulţi bani în perioada următoare. Cine sunt norocoşii zodiacului, ale căror momente de inspiraţie le vor băga mulţi bani în buzunare

Cei mai norocoşi la bani, în perioada următoare, sunt Vărsătorii. Astrologul le recomandă, însă, să facă ceva mai multe pentru ei.

Stai bine din perspectivă feng shui, ești foarte bine aspectat. Revoluționar prin definiție, nu lași lucrurile nerezolvate. E important să schimbi ceva pentru tine, afacere sau pentru societate”, spune astrologul, potrivit vbiz.ro

Sunt cunoscuți drept rebelii zodiacului și adoră să ducă o viață cât mai luxoasă. De aceea, mulţi dintre Vărsători au tendinţa de a risipi bani cu nemiluita. În cazul altora, poate fi vorba despre investiţii deloc inspirate.

Zodia care va pierde mulţi bani în perioada următoare

Cât despre Capricorni, aceştia nu sunt cei norocoşi nativi ai zodiacului pe plan financiar. În perioada următoare, le va fi destul de greu să se concentreze pe un singur aspect şi din această cauză riscă să piardă parteneriate importante, care, inevitabil, vor duce la pierderi de bani.

Te numeri printre persoanele gânditoare la ce merită și cum merită. Nu te poți focusa pe un singur obiectiv. Unele parteneriate se închid anul acesta, iar unele pot fi perdante”, adaugă Mariana Cojocaru.

Citeste si Horoscop august. Zodia care va avea parte de sărăcie în luna vacanţelor. Ghinionul îi urmăreşte la fiecare pas

Cei mai norocoşi la bani

Peştii, în schimb, vor avea mai multe momente de inspiraţie. Acești nativi se gândesc dacă merită sau nu să investească banii. Alegerea este doar în mâinile lor, spune astrologul. În perioada următoare, norocul este de partea Peştilor. Viața li se va schimba complet datorită faptului că vor intra în posesia unor sume la care nici măcar nu îndrăzneau să viseze.

După revoltele de la Vărsător, preiei partea frumoasă de tranziție de la vechi la nou. Poți avea momente de sclipiri, de rezolvare a unor lucruri și te gândești dacă merită să cheltui, să investești sau să mai aștepți”, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Citeste si Zodia care va avea parte de călătorii fascinante şi pline de experienţe de neuitat în luna august


loading...