Zodia care va suferi cel mai tare în toamna acestui an, mai ales din dragoste

2016 este anul in care munca ta din ultima vreme va fi recunoscuta si rasplatita. Cea mai mare parte a muncii tale va fi mentala si nu vei duce niciodata lipsa de idei geniale. Opozitia Luna - Saturn te va face sa fii mai atenta si mai precauta, astfel ca vei planifica totul in detaliu. Conjunctia Mercur - Pluto te va face mai curajoasa, dar fara sa fii iresponsabila.

09 aug. 2016, 09:16
Zodia care va suferi cel mai tare în toamna acestui an, mai ales din dragoste

Vei suferi din dragoste. 2016 este anul in care afli cu adevarat ce inseamna suferinta din dragoste, scrie unica.ro. Este posibil sa fii tradata sau sa te indragostesti de cineva care nu iti impartaseste sentimentele. Oricum ar fi, vei avea mult de lucru cu tine insati ca sa iti revii din aceasta dezamagire. Din fericire, vei reusi sa depasesti momentul mai repede decat ti-ai fi imaginat sis a te concentrezi pe viata ta sociala, care se va imbunatati considerabil. Vei fi mereu ocupata si inconjurata de oameni frumosi. Ocupa-ti locul pe care il meriti si fii libera sa stralucesti.

Citeşte şi Horoscop: Ce e Luna Neagră şi cum îţi influenţează destinul, în funcţie de zodia ta

In cariera avansezi incet dar sigur

Un apetit extraordinar pentru cunoastere si aventura te va cuprinde din senin si vei gasi metode practice de a-l satisface. In cariera vei avansa incet, dar sigur, astfel ca pana la finalul anului vei cunoaste succesul. 2016 este un an potrivit sa intri intr-un grup care iti impartaseste interesele si scopurile. Poate fi o asociatie profesionala, un club, o formatie, un partid sau o fundatie. Participa la evenimentele cu public larg, pentru ca te vor ajuta sa cunosti oameni noi si iti vor creste increderea in tine. Nu trebuie sa fii de acord cu ceilalti, insa nu intra in discutii contradictorii, pentru ca s-ar putea sa ti se para ca prietenii si colegii te saboteaza si nu este cazul.

Bani, un subiect de mare interes in 2016

In perioada martie – mai si august – septembrie pot aparea blocaje si tensiuni. Incearca sa nu amesteci activitatile de grup cu interesele financiare, pentru ca aceasta combinatie ar putea fi toxica. Banii sunt un subiect de mare interes in 2016. Sunt mari sanse sa castigi sume mari de bani, insa fii atenta, pentru ca ii poti pierde la fel de usor. Vei avea parte de multe lucruri bune in cariera, dar stresul nu va lipsi din viata ta in 2016. Activitatea intelectuala iti va fi stimulata in 2016. Emotional, urmeaza un an activ si favorabil pentru tine, insa fara surprize sau evenimente majore.