Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat

Vara aceasta norocul îi va surâde unei zodii care trebuie să pună în practică tot ce a învățat până acum. Dacă în prima parte a anului 2023 a avut foarte mare succes datorită tranzitului lui Jupiter în semnul său, acest nativ va trebui să își ambaleze motoarele dacă vrea să obțină tot ce își dorește în 2024.

17 aug. 2023, 22:39
Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat
Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar!

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Astrologul Daniela Simulescu îți dezvăluie ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec și cum va fi influențată în anul 2024.

Citește și Horoscop 18 august 2023. O zi pentru resetare, se fac cumpărături şi relaţii noi

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar!

Se pare că marea conjuncție Jupiter-Uranus din casa a doua a banilor, de pe 21 aprilie, poate avea un efect dublu. Concret, poți da lovitura din punct de vedere financiar sau poți face cea mai proastă investiție, pentru care nu ar strica să pregătești un buget de risc.

Sextilul dintre Jupiter și Saturn te va ajuta să cazi de fiecare dată precum o pisică, în picioare.

Astfel, prima jumătate a anului va axată, din punct de vedere astrologic, pe legătura dintre valoarea pe care ți-o acorzi, cariera pe care ți-o vei dori și bugetul necesar.

În perioada 2-25 aprilie, Mercur va retrograda în semnul tău. Deși pe moment, nu îți va conveni cum sună astrologii îți garantează că va fi spre binele tău pentru că ai șansa de a îți îmbunătăți anumite părți ale comportamentului.

Venus te va vizita și ea între 5-29 aprilie și dacă pui la socoteală că Marte, guvernatorul tău, îți va tranzita și el semnul între 30 aprilie-9 iunie, putem spune cu siguranță că vei avea mult de furcă.

Daniela Simulescu susține că intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, pe 26 mai în casa comunicării, a studiului și a călătoriilor, te va transforma într-un titirez. Poți folosi acest tranzit pentru a schimba locuința, pentru a te muta din țară sau pentru a te întoarce, pentru a călători mai des în țară sau în străinătate, pentru a începe o nouă formă de educație, pentru a-ți îmbunătăți anumite cunoștințe, pentru a închega relațiile cu frații/surorile sau rudele cele mai apropiate.

Mai mult, te poți gândi și la o reconversie profesională. Jupiter în casa a treia este destul de versatil și încurajează implicarea în domenii avangardiste. De altfel, în a doua parte a lui 2024, vei disprețui cu siguranță ignoranța și plictiseala. În orice sector al vieții tale.

Totodată, mulți dintre nativi vor învăța să monetizeze pasiunile, să se prezinte în lume cu încredere sau să își schimbe locul de muncă. Comunicarea va fi punctul forte.

Finalul anului va fi destul de incitant pe plan amoros, avertizează astrologul Daniela Simulescu și asta pentru că Marte va fi retrograd în casa a cincea, a iubirii și a copiilor. După ce vei face unele schimbări pe plan profesional, îți vei da seama că ai pierdut romantismul, pasiunea, senzualitatea. Și îți vei cere drepturile! Atenție că sextilul dintre Marte și Jupiter poate fi vinovat de și de unele flirturi nepotrivite!

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii