ZODIA cu buzunare goale la sfârşitul acestei luni

Pentru o zodie, banii sunt extrem de importanți în august. „Banii vin și banii pleacă la tine luna aceasta. Și deloc așa cum îți închipui. Fă tot posibilul să nu îți faci planuri pentru că îți vor fi date peste cap permanent. Și să ai o rezervă tot timpul", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru Rac și cei cu ascendent în această zodie.

16 aug. 2019, 08:09
ZODIA cu buzunare goale la sfârşitul acestei luni

Mercur se află în careu cu Uranus. „Zilele acestea, cu precădere perioada 15-18 august, este plină de electricitate. Avertizarea este legată de careul lui Mercur cu Uranus, care, la grad, se petrece pe 16 august, dar efectele se simt deja. Acum nu Mercur este retrograd, ci Uranus, care reprezintă neașteptatul, libertatea, independența”, a explicat Daniela Simulescu la DCNews, explicând că Uranus vrea schimbare și vrea schimbare ACUM. „Nu așteaptă să te pregătești. E ca o tornadă care te duce departe. Mercur e în Leu (vrea să se victimizeze), iar Uranus e în Taur (vine și spune că te-ai mai victimizat, că s-a săturat, că nu mai poate)”, a precizat astrologul.

În această perioadă, „aruncăm cu vorbe, jigniri, ne grăbim, facem aluzii, scriem ceva iar persoanele o iau personal. Se face din țânțar armăsar. Apar certuri din nimicuri. Se întâmplă și pentru că avem niște nemulțumiri interioare. Atenție: sunt ale noastre, nu ale celorlalți”, a atenționat Daniela Simulescu. Continuarea AICI.