Zodia de care să te fereşti în viaţă

Indiferent de natura firii tale, există persoane faţă de care poţi să ai o antipatie de la bun început. Dacă sentimentul de antipatie ţi se pare exagerat, să presupunem că îţi este dat să întâlneşti, măcar o dată în viaţă, o persoană cu care să nu ai nicio conexiune. Acest lucru este strâns legat de semnele zodiacale, care dau tonul compatibilităţilor.

10 oct. 2017, 08:31
Zodia de care să te fereşti în viaţă

Berbec

Pentru binele tău, stai departe de nativii Rac! Eşti o fire mult prea impulsivă pentru sensibilii zodiacului, care s-ar simţi răniţi şi dacă le-ai atrage atenţia cu un lucru minor. Încearcă să eviţi conflictele care îţi pot strica total ziua şi te pot face să te simţi o persoană malefică.

Citeşte şi Horoscop 2018: Două planete puternice vor zgudui activitatea financiară a zodiilor

Taur

Stai departe de nativii Săgetător! Tu eşti o persoană mult prea încăpăţânată iar o relaţie cu un reprezentant al Semnului de Foc s-ar putea termina cu scântei. Nu sunteţi o combinaţie reuşită nici pe plan amoros, nici în viaţa profesională.

Gemeni

Stai departe de nativii Fecioară! Eşti mult prea expansivă pentru persoanele născute în zodia Fecioară, care au o seriozitate ieşită din comun şi preferă să fie cât mai aşezate. Acestea aleg să îşi păstreze gândurile şi emoţiile în interior şi nu ştii niciodată ce gândesc cu adevărat.

Citeşte şi Zodia ta îţi spune ce numere să joci la Loto pentru a câştiga

Rac

Dacă vrei cu adevărat un prieten, acesta nu e cu siguranţă nativul Vărsător, din simplul motiv că acesta nu te-ar putea înţelege. Îi place să îşi trăiască viaţa după bunul său plac, iar tu nu ai fi decât un obstacol în calea fericirii sale.

Află cu ce zodii nu sunt deloc compatibili ceilalți nativi pe clickpentrufemei.ro.