Zodia lovită de noroc! Cum o afectează „Luna Plină Roz” de la început de aprilie

Luna plină a lunii aprilie răsare în dimineața zilei de joi, 6 aprilie, la ora 7:34, potrivit Observatorului astronomic Amiral Vasile Urseanu. Iată care e zodia care este cel mai puternic afectată de acest eveniment astrologic.

05 apr. 2023, 11:35
Zodia lovită de noroc! Cum o afectează „Luna Plină Roz” de la început de aprilie

Zodia care are parte de schimbări uriașe. Pregătiți-vă pentru Luna Plină Roz! Luna plină a lunii aprilie răsare în dimineața zilei de joi, 6 aprilie, la ora 7:34, potrivit Observatorului astronomic Amiral Vasile Urseanu. Aventurează-te afară în noaptea de 5 aprilie spre joi 6 aprilie, pentru a arunca o privire asupra Lunii roz pline din aprilie. Doar în această zi din an, pare a fi de culoare rozalie. Nu doar aspectul său este special, ci și semnificațiile și influențele sale asupra zodiilor.

Citește și: Zodiac chinezesc LUNAR aprilie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Aceast lună plină va fi în zodia Balanță ceea ce înseamnă că ne este recmandat să ne căutam echilibrul interior, să analizăm situațiile în care ne aflăm din punct de vedere emoțional și să exităm deciziile impulsive. La nivel general, această lună plină ne îmbie la cumpătare și rațiune. Deși luna guvernează emoțiile, acum sfatul astrelor este să încercăm să punem ordine printre ele și să le trecem și prin filtrul rațiunii.

Zodia care are parte de tone de noroc

Zodia care va fi puternic afectată de aceste eveniment astrologic este zodia Vărsător. Aceștia reușesc să vadă lucrurile mai clar, să înțeleagă în profunzime anumite situații din viața lor și să ia decizi în funcție de ceea ce descoperă. Nu ar trebui să ne surprindă dacă aceștia vor lua deczia de a-și da demisia sau de a încheia o relație din viața lor. Este un moment bun pentru ei să se desprindă de situațiile toxice din viața lor.

Nativii Vărsător pot părea imprevizibili și capricioși și în mod constant reușesc să îi surprindă pe cei din jur cu unicitatea lor. Aceștia „dau pe afară” de originalitate și creativitate și este deja cunoscut spiritul lor revoluționar și gândirea progresistă. Nativii vărsător sunt prieteni loiali și parteneri romantici, cu un cerc interior mai restrâns, care durează toată viața. Pot avea tendința de a se implica prea mult în viața lor profesională și de a lăsa relațiile interpersonale pe marginea drumului.

Pe lista zodiilor care vor fi puternic afectate de luna plină se mai numără Gemenii și Balanțele.

Nativii Gemeni ar putea să aibă parte de un moment de revelație în care să realizeze cu precizie de unde se nasc problemele lor și care sunt lucrurile care îi macină. Aceștia vor putea să își rezolve o parte din problemele emoționale. Balanțele vor avea parte de o discuție cât se poate de serioasă cu partenerul de viață.

Citește și: Horoscopul mamelor. Mihai Voropchievici dezvăluie care este zodia cea mai protectivă