Zodia lovită puternic de Karma în weekendul 23-24 iulie 2022. Previziuni realizate de Maria Sârbu: „Multe lecții karmice apar acum pentru a vă ajuta să evoluaţi”

La sfârşitul săptămânii acesteia, Karma îi va scutura din toate încheieturile pe Berbeci. Şi Racii, Săgetătorii şi Peştii vor resimţi din plin efectele Karmei, dar nu la fel de mult ca Berbecii.

22 iul. 2022, 17:00
Zodia lovită puternic de Karma în weekendul 23-24 iulie 2022. Previziuni realizate de Maria Sârbu: „Multe lecții karmice apar acum pentru a vă ajuta să evoluaţi”

Zodia lovită de Karma pe 23-24 iulie 2022 este Berbecul. Reputatul astrolog Maria Sârbu atrage atenţia asupra faptului că aceşti nativi trebuie să mediteze a consecinţele pe care acţiunile lor le pot avea pe termen lung.

Berbec

Este multă karmă pentru voi în weekendul 23-24 iulie. Karma vă cam trage de mânecă şi trebuie să fiţi atenţi la cât de multe consecinţe pot avea acţiunile voastre şi mai ales la ceea ce nu aţi învăţat până acum. Multe lecții karmice încep să se întâmple pentru a vă ajuta să evoluaţi. Lipsa de validare personală poate fi o mare corigență! Trebuie să vă răspundeţi la întrebarea ”cine sunt eu?”, care vă va ajuta să căpătaţi puteri noi.

Citeste si Karma zodiilor. Cum afectează karma negativă fiecare zodie până la sfârşitul anului 2022

Rac

Aceşti nativi vor avea parte de o perioada grea până la mijlocul lunii august. Atenţie la karmă pentru ca s-ar putea să apară tot felul de situaţii karmice prin care trebuie să trebuiască să treceţi ca să evoluaţi. Venus vă va încărca de energie pozitivă și vibrația voastră va crește. Femeile zodiei vor fi mai atrăgătoare și mai interesate de propriul look. Din această săptămână, toți veți fi mai norocoși și mai productivi, ba chiar și mai bogați.

Săgetător

Proiectele voastre cele mai importante trebuie să le puneţi în valoare, vă pot aduce satisfacţii financiare şi profesionale în viitor. Nu e un weekend uşor, mare grijă la sănătate şi dacă ceva e în neregulă, faceţi nişte terapii alternative, încărcaţi-vă cu energia Mamei Pământ (mergeţi la mare, la munte). Va fi un weekend greu din perspectivă hormonală. Vă apucă nervi pe toată lumea, vor fi discuţii în contradictoriu în cuplu mai ales că vi se pare că persoana iubită nu prea e cu picioarele pe pământ. Dar, atenţie! S-ar putea ca persoana iubită să fie într-o călătorie interioară şi din acest motiv să fie puţin deconectată de la voi.

Citeste si Lidia Fecioru: Cum vindeci karma familiei. Este ca un blestem. Nimic nu e întâmplător

Peşti

Peştii se vor confrunta cu câteva aspecte karmice legate de dragoste şi vor avea de dus foarte multe lupte pentru a-şi câştiga sau recâştiga iubirea. În acest weekend karmic, vă întoarceţi acasă de undeva sau vă duceţi acolo unde vă simţiţi ca acasă. E un drum iniţiatic de făcut, care pare să fie către trecut. Este vorba, de fapt, de o iniţiere începută de cineva din neamul vostru din trecut, iar acum această călătorie iniţiatică trebuie continuată de voi.