Zodia lui îţi arată cum să îi oferi o cină romantică aşa cum şi-o doreşte

De acum poţi avea o cină reuşită cu partenerul doar ghidându-te după zodia lui. Poţi să pregăteşti un moment magic luând în considerare ce spune zodia bărbatului tău cu privire la regimul său alimentar.

03 nov. 2014, 09:39
Zodia lui îţi arată cum să îi oferi o cină romantică aşa cum şi-o doreşte

Barbatul Berbec are nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe multe legume si proteina. De fel, Berbecii ard foarte multe calorii, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba parte de o masa consistenta si indestulatoare. Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt grijulii si se enerveaza foarte repede, fapt ce trebuie sa iti dea de inteles ca mediul in care acestia iau cina trebuie sa fie agreabil, destins si linistit.

Ce apetit sexual ai, în funcţie de zodie

Nativul Taur este pasionat de mancarurile grele si de dulciuri din belsug, dar in acelasi timp este foarte comod din fire si daca ii oferi o masa bogata caloric, ar fi indicat sa te gandesti la o activitate care sa il faca sa arda o parte din grasimea depusa. Barbatul Taur este sensibil raceli, asa ca este recomandat sa te asiguri ca ii prepari o cina bogata in vitamine si complexul B, vitamina C si calciu.

Daca e in zodia Gemeni, obisnuieste sa sara peste mese sau mananca pe fuga. Daca iubitul tau gaseste un nou motiv pentru care sa nu se aseze la masa, asigura-te ca i-ai pregatit ceva bogat in proteine, ca fasolea sau carnea si un platou cu fructe cat mai colorat. Geamanul este topit dupa fructe si alimente care ii dau energie, dar nu sta prea mult in preajma mancarurilor.

Horoscopul lunii decembrie 2014: Ce ţi-au pregătit astrele

Rac daca e, nu ar trebui scapat de sub control la masa de seara. Nu vrei ca dupa o cina romantica sa stai sa iti tratezi partenerul de diferite afectiuni. Racii sunt sensibili in ceea ce priveste sanatatea si din nastere sunt mai rotunjori. Fructele si legumele proaspete sunt cele mai indicate, asa ca gandeste-te cum poti sa ii pregatesti o farfurie colorata si care sa il sature. Desi sunt pasionati de dulciuri, un smoothie din capsuni este suficient pentru iubitul tau dupa cina.

Nativul Leu este cel mai adesea robust si are tendinta de a fi la extreme. Cat ii pui in farfurie, atat ar putea manca sau, mai rau, se poate sa nu se atinga de nimic. Barbatul Leu iubeste mai mult somnul decat mancarea, asa ca nu ai mult de munca pentru cina. Poti sa ii pregatesti o salata de pui sau chiar o salata de fructe si va fi cel mai fericit.

Horoscop: Ce spune propria zodie despre destinul tău

Fecioara are nevoie de vitamine si minerale. O supa crema de telina si morcovi si cateva fructe taiate pe un platou colorat o sa va asigure o seara de nota 10. La final, un ceai de plante la lumina lumanarii o sa il faca sa se simta cu siguranta protejat si iubit.

Barbatul Balanta trebuie sa bea multa apa si sucuri naturale. Asadar, incepe cu un suc de portocale ce o sa ii deschida apetitul si continua cu un fel de mancare cu putine grasimi, dar evita alimentele care provoaca aciditate.

Citeste mai multe pe feminis.ro.