Zodia Taur. Totul despre barbatul Taur. Totul despre femeia Taur

Zodia TAUR. Din 20 aprilie, am intrat in zodia Taur. Pentru aproximativ patru saptamani, pana in 20 mai, calitatile senzuale, statornice, dar si incapatanate ale Taurului vor fi liderii cerului planetar. Afla mai multe despre cum iti merge in zodia Taur aici.  

20 apr. 2020, 05:44

Zodia Taur. Iata cum sunt persoanele nascute in zodia TAUR.  

Zodia TAUR. Despre zodia TAUR

Al doilea semn al zodiacului

Semn: Fix

Element: Pamant

Energie: Yin

Conducator planetar: Venus

Motto: Eu am

Piatra: smarald

Culoare: verde, roz

Parti de corp guvernate de Taur: gat si ceafa

Cuvinte cheie despre Taur: de incredere, rabdator, romantic, practic, devotat, responsabil, stabil, incapatanat, posesiv, rigid.

Taurului ii plac gradinaritul, gatitul, muzica, hainele de calitate. Nu-i plac schimbarile bruste de plan, complicatiile, materialele sintetice, nesiguranta. 

Zodia Taur. Caracteristici generale. Asemanarea cu taurul

Zodia Taur este a doua din zodiac si este semnul care culege roadele muncii sale. Sunt foarte practici, cu picioarele pe pamant, tactili, le place sa lucreze cu mainile. Pipaitul si gustul sunt cele mai importante simturi pentru ei. Nativii acestei zodii sunt stabili, conservatori, de incredere, te poti bizui oricand pe ei. Sunt gata sa faca orice pentru a-si indeplini ceea ce si-au propus.

Taurii sunt semne de Pamant (ca si Fecioara si Capricornul) si au abilitatea de a vedea lumea din perspectiva realista si practica. Le este foarte usor sa faca bani si pot ramane intr-un proiect ani de zile. Desi multa lume o considera incapatanare, aceasta caracteristica poate fi considerata angajament si perseverenta. De aceea Taurii pot fi angajati model, parteneri pe termen lung, prieteni pe viata. Nativii zodiei sunt foarte protectori, conservatori si cateodata materialisti.

Patronul planetei este Venus, planeta dragostei, a frumusetii, a atractiei, a creativitatii si a gratitudinii. Taurul va fi un excelent bucatar, gradinar, amant si artist.

Este o fire loiala care nu apreciaza modificarile bruste, criticile sau invinovatirile.

Exista doua versiuni mitologice legate de originea semnului Taur. Conform celei dintai, Taurul il reprezenta pe Zeus, patronul zeilor olimpieni. Pentru a o putea seduce pe frumoasa printesa feniciana Europa si a-i castiga iubirea si afectiunea, Zeus s-a deghizat intr-un taur alb, splendid. Se spune ca Europa nu a putut rezista ispitei de a mangaia un animal de o asemenea frumusete si nici nu si-a infranat instinctul de a se urca pe spatele fabulosului animal. In consecinta, zeul a rapit fecioara ducand-o departe, tocmai pe meleagurile insulei Creta. In amintirea aventurii sale amoroase, Zeus a plasat imaginea taurului printre celelalte stele, ca simbol al dragostei, al frumusetii si al puritatii iubirii. In cea de-a doua versiune a legendei, Taurul este de fapt zeita Io transformata de Zeus intr-o frumoasa juninca alba pentru a o proteja de mania sotiei sale, Hera.

Zodia Taur. Dragoste, prieteni si familie

Taurul este semn de Pamant si va trebui sa ai rabdare cu el, daca il ai partener de cuplu. Desi este extrem de senzual, are nevoie de timp pentru a crea o atmosfera romantica si relaxanta. Pentru relatiile pe termen lung, Taurul isi alege un partener din aceeasi categorie sociala, cu care sa poata impartasi aceleasi idealuri personale si intelectuale. Taurii sunt persoane traditionaliste, conservatoare, morale, care vor refuza tabuurile si abordarile aventuroase. In pat sunt un semn al placerii fizice, impletite cu emotii intense. Le place sa isi activeze toate simturile inainte de a face dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop Taur: Sfaturi pentru parinti cu copil Taur. Caracteristici ale parintelui Taur

Va prezentam horoscopul Sfatulparintilor.ro despre copii nascuti in zodia Taur dar si parinti nascuti in aceasta zodie: caracteristici si sfaturi.

Horoscop Taur: 20 aprilie – 20 mai 

Copilul nascut in zodia Taurului: Nascut pentru confort, nu pentru viteza

Taurul este ca linistea ce se lasa dupa furtuna zodiei Berbecului. Este un semn de pamant si e calm, constant, solid si rabdator. Vei fi uimit de seninatatea copilului tau, asta pana cand izbucneste, si atunci vei fi uimit de puterea deplina a acestei mici fiinte. Ca in cazul vulcanilor si al cutremurelor, izbucnirile nu sunt frecvente, dar cand se intampla sunt memorabile. 

Copilul Taur nu este pus pe graba. De fapt, poate fi chiar lent, iar tu ca parinte trebuie sa iti ajustezi programul dupa ritmul sau. Nu planifica prea multe activitati intr-o singura zi si nu te astepta ca cel mic sa faca tot ce ti-ai propus tu sa faca; acest lucru nu se va intampla. 

Odata ce copilul Taur ia o hotarare, e greu sa il fortezi sa se razgandeasca.

Ca si Berbecul, are o vointa puternica. In timp ce Berbecul se plictiseste repede si trece la lucruri noi, Taurul va ramane fixat mult timp pe un aspect. Pregateste-te sa ai multa rabdare cu copilul tau Taur cald, tandru si incapatanat, vei avea multa nevoie de ea.

Este posibil pentru copilul Taur sa isi formeze corpul puternic si robust pentru care e celebru Taurul. Pe langa mancare si aperitive gustoase, ofera-i si multe activitati precum si multa afectiune.

Copilul Taur va experimenta lumea prin simturile sale: ii place gustul, mirosul si auzul lumii din jurul sau. De fapt, din clipa in care se naste ii place sa manance, desi va dezvolta o lista scurta de preferinte alimentare si va fi extrem de incapatanat in a incerca alte mancaruri noi. Daca este asa, nu te ingrijora. Ofera-i cu calm si alte alimente si eventual le va gusta. Dar evita sa ii dai gustari din dulciuri rafinate care vor interfera cu apetitul lor inclinat spre mancare sanatoasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.