ZODIAC: Ce te face irezistibilă de VALENTINE’S DAY, în funcţie de zodie

Horoscop: Vrei să ştii care este trăsătura cu care înnebuneşti bărbaţii? Berbecul merge la sigur dacă dă dovadă de vulnerabilitate, Racul cu gingăşia, iar Leul cu loialitatea sa - Află care sunt punctele forte ale zodiilor! 

13 feb. 2016, 13:24
ZODIAC: Ce te face irezistibilă de VALENTINE’S DAY, în funcţie de zodie

Berbec

Îţi place să controlezi lucrurile, să te descurci singură şi să rezolvi problemele altora. Ei bine, în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, vulnerabilitatea de care dai dovadă te face să fii irezistibilă. 

Taur

Senzualitatea este punctul tău forte. Ştii cât de importantă este atingerea şi mizezi pe simţul tactil. Trebuie să fii foate atentă pentru că ai tendinţa de a face lucrurile numai în felul tău şi trebuie să îţi laşi şi partenerul să se exprime.

Gemeni

Inteligenţa este cea care îl face pe nativul din zodia Gemeni sexy. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a cuceri. Mizează pe cunoştinţele pe care le ai pentru a menţine interesul partenerului.

Rac

Gingăşia ta, dar şi atenţia pe care o acorzi partenerului te fac irezistibilă. Ai tendinţa de a fi foarte grijulie, iar bărbaţii sunt impresionaţi de acest tip de atitudine altruistă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.