Zodiac CHINEZESC 1-7 aprilie 2024. Rămâi pe drumul tău, în ciuda obstacolelor. Sfaturile Înţelepţilor Orientului pentru fiecare

NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn. Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana.

30 mart. 2024, 08:01
Zodiac CHINEZESC 1-7 aprilie 2024. Rămâi pe drumul tău, în ciuda obstacolelor. Sfaturile Înţelepţilor Orientului pentru fiecare

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 1-7 aprilie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Saptamana viitoare va fi una plina si ocupata dar asigura-te ca faci tot ce poti ca sa te asiguri ca iti petreci timpul liber productiv sau creativ. Indiferent cat esti de grabit sau ce responsabilitati ai, trebuie sa faci anumite lucruri doar pentru tine. Se numeste a trai in echilibru. In weekend te vei ocupa mai mult de atmosfera de familie.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Anca Dimancea anunță singurele zodii cu mare noroc

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Vor fi momente saptamana viitoare in care te vei intreba de ce se pare ca tot nu primesti ajutor real. Este pentru ca majoritatea oamenilor din viata ta se bazeaza pe tine sa faci tu si sa pui tu toate lucrurile la punct. Asta este un lucru bun pentru ca macar tu faci totul bine si temeinic. Mijlocul saptamanii si weekendul te vor gasi fiind mai relaxat si rasfatat cu sine. De ce sa nu te tratezi cu mancaruri ce iti plac mult?

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Nu fi frustrat atunci cand alti oameni nu vad lucrurile asa cum le vezi tu. Pur si simplu asa stau lucrurile si trebuie sa accepti si sa mergi mai departe facand ce stii tu mai bine. Toata saptamana va depinde doar de tine sa iti tii viata in ordine. Oricine incearca sa te traga de pe drumul tau cerand ajutor, trebuie sa spui NU.

Zodiac chinezesc weekend 30-31 martie. Karma pozitivă la final de lună, plusuri în amor şi câştiguri financiare

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Sunt mari sanse sa intalnesti oameni noi in experiente noi saptamana viitoare. Unii dintre nativi veti incepe un job nou sau veti merge la interviuri de job, altii va veti acomoda cu un loc nou. Fii curajos si mergi inainte, indiferent cum te simti in interior. Puterea nu tine de cum te simti ci de ceea ce faci. Nu exista nimic din ce se petrece cu care tu sa nu te descurci.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Indiferent ce crezi sau in ce esti implicat, fii plin de consideratie fata de gandurile si emotiile altor oameni. Vei dori sa faci totul si sa ai totul gata repede, dar nu toata lumea este confortabila sau poate sa se miste in ritmul tau. Vei avea conversatii interesante saptamana viitoare, sa ca tine-ti mintea deschisa si pregatita sa primesti idei noi si concepte benefice pentru viitor. Este un timp excelent sa faci progrese la job sau in propria ta afacere.

Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro