Zodiac CHINEZESC 1-7 mai 2023. Schimbări mărunte, stres mare! Mesaj de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 1-7 mai 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa.

29 apr. 2023, 20:11
Zodiac CHINEZESC 1-7 mai 2023. Schimbări mărunte, stres mare! Mesaj de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 1-7 mai 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop mai 2023, cu Claudia Pătrăşcanu: Mercur retrograd, amânaţi orice acţiune importantă

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Energia de Luni face sa fie mai usor sa te concentrezi pe sarcini ce necesita disciplina si atentie la detalii. Relatiile cu femeile pot fi intense in aceasta saptamana. Urmareste ce spui in valtoarea momentului. Prieteniile care s-au mai distantat sau cele unde ai pierdut legatura pot fi reinnoite cu bine spre mijlocul saptamanii. Vineri este favorabila sa faci imbunatatiri in situatia ta financiara. Focuseaza-te pe identificarea si operarea de schimbari marunte care iti vor imbunatati sanatatea si frumusetea in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Evita sa permiti schimbari bruste si revelatii sa iti strice buna dispozitie pentru Luni. Daca esti sigur ca ai dreptate, va fi aproape imposibil sa te razgandesti. Asta poate fi o problema daca esti implicat romantic intr-o relatie, poate declansa o despartire. Un prieten de incredere iti poate da un sfat intelept. Vineri este posivil sa iei conducerea intr-o pozitie de management. Felul tau de a fi cool si rafinat va fi foarte mult apreciat in acest weekend. Relaxeaza-te acasa Duminica.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Reactiile pasionale pot face ziua de Luni mai stresanta decat de regula. Lucrurile par mult mai favorabile daca vei accepta un anumit nivel de asteptari neimplinite. Nu toate situatiile pot fi controlate. Nu toata lumea este la fel de puternica si competenta ca tine. Fa tot ce poti mai bine sa vezi partea pozitiva din orice situatie. Fii prudent si investigheaza atent orice propunere vine spre tine. Deciziile in grup sunt cele mai bune. Evita astfel deceptia pe care altfel ai fi putut sa o simti spre weekend.

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Saptamana aceasta, confruntari foarte incarcate emotional pot releva multe despre o relatie importanta pentru tine. Incearca sa separi emotiile intense de nevoia de a rezolva problemele. Fa tot ce poti mai bun si asculta cu adevarat ce iti spun ceilalti. Lasa ceva timp sa treaca inainte sa iei o decizie. Subiecte oculte pot revela adevaruri adanci saptamana asta. Vineri este ideala pentru a incepe un plan sau proiect nou. Distreaza-te in weekend. Oamenii iti apreciaza atitudinea entuziasta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.