Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021. Detaliile fac diferenţa în această săptămână

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 MARTIE 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

28 feb. 2021, 12:36
Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021. Detaliile fac diferenţa în această săptămână

Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021.

Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021 Sobolan
Aceasta este o saptamana pentru intalniri cu oamenii si intarit reteaua sociala. Fie ca esti implicat creativ, in business, creativ sau politic, trebuie sa te promovezi pe tine si ideile tale si sa asculti si ce spun altii. Ar putea fi valoros pentru tine. Dupa mijlocul saptamanii, vei avea de-a face cu aspecte banale dar necesare, cum ar fi sa te ocupi de masina, sa chemi instalatorul sau sa discuti cu vecinii lucruri functionale. Sa ai claritate cu privire la ceea ce vrei.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Domoleste ritmul si redefineste-ti pozitia. Trebuie sa te gandesti cu atentie inainte sa faci schimbari, pentru ca este posibil ca pentru acum lucrurile sa fie foarte bune asa cum sunt. Pe masura ce saptamana avanseaza, vei simti presiune pentru atentie de la anumiti oameni speciali. Nu ii lasa sa te traga departe de planurile si obiectivele tale. Weekendul are o vibratie buna legat de intalnirile de familie.

Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021 Tigru
Daca saptamana pare banala, de tine depinde sa o inveselesti si energizezi. De ce sa tii de drumurile si planurile deja stabilite ale saptamanii ? Fa ceva diferit sau organizeaza ceva ce iti face placere. Pana la mijlocul saptamanii, vei fi prins in gestionarea diverselor documente de proprietate. Le vei rezolva pe toate pana in weekend, deci asigura-te ca vei avea planuri relaxante si distractie planificata.

Horoscop chinezesc Anul Bivolului. Cum sunt persoanele născute în Anul Bivolului
Zodiac CHINEZESC 1-7 MARTIE 2021 Iepure
Doar stricta atentie la detaliu este cea care va face din aceasta saptamana un succes. De asemenea, asigura-te ca nu pierzi o intalnire sau incalcesti un aranjament. Unii veti vedea ca in viata va intra contacte noi si potentiali noi prieteni. Daca esti singur, o asemenea conexiune noua poate avea potential romantic. Finele saptamanii se va invarti in jurul casei si aspectelor domestice.

Citeste continuarea zodiacului chinezesc pe SFATULPARINTILOR. RO. Află cum începe luna martie pentru tine”!