Zodiac CHINEZESC 10-16 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Marii înțelepți din Orient anunță schimbări pentru aproape toate zodiile, pierderi importante, dar și câștiguri pe măsura muncii depuse în ultima perioadă.

09 ian. 2022, 09:16
Zodiac CHINEZESC 10-16 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 10-16 ianuarie 2022. Mai avem putin din Anul chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ai sentimentul ca altii te pun in defensiva. Competitia este acerba in plan profesional, dar poti sa faci fata daca cineva incearca sa-ti fure meritele . Nu te lasa pacalit si manipulate. Poti spune un NU ferm tuturor celor care incearca sa profite de bunatatea ta. In amor, fii pozitiv si totul va fi bine.

Horoscop 9 ianuarie 2022. Nervii acumulaţi de sărbători răbufnesc duminică

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana incepe in forta, cu multe proiecte, cooperare si suport. Concentreaza-te pe etape de scurta durata si incepe altele numai dupa ce le finalizezi pe rimele. In amor, daca esti singur, flirteaza mai mult. Weekend-ul este ideal pentru intalniri amoroase sau de afaceri. Rezultatele vor fi speciale.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana in care iti programezi intalniri de afaceri si romantice. Se anunta o oportunitate profesionala sau romantica, mai ales daca esti singur. Fii mai flexibil, adapteaza-te indiferent de situatie si vei avea o saptamana lipsita de griji. Cu cat esti mai rigid, cu atat ti se vor pare mai grele sarcinile.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Universul te tine ocupat in aceasta saptamana, insa vor veni si rezultatele. Zambeste si fii cooperant. Cu cat ai o echipa mai unita, cu atat vei reusi sa realizezi mai multe sarcini, in timp mai scurt. Daca ai de planificat intalniri amoroase sau de afaceri, sfarsitul saptamanii este mai prielnic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.