Zodiac CHINEZESC 10-16 iulie 2023. Săptămâna începe greu, dar la final vin roadele. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 10-16 iulie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa.

10 iul. 2023, 09:26
Zodiac CHINEZESC 10-16 iulie 2023. Săptămâna începe greu, dar la final vin roadele. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Zodiac CHINEZESC 10-16 iulie 2023. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cine are o lună de aur, cine are parte de infidelităţi şi pierderi

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
E posibil sa ai o multime de intrebari, dar numai asa poti afla ce se intampla. Daca ai de semnat niste angajamente de ordin profesional, cel mai bine este sa astepti a doua parte a saptamanii. In plan personal, daca esti singur, cineva din anturajul tau ti-ar putea face cunostinta cu o persoana atractiva. Incearca, totusi, sa nu te arati prea emotionat.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri in prima parte a saptamanii. Lasa-ti sfarsitul saptamanii pentru amor. Daca esti singur, atentie la intalnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu ti se potrivesc deloc.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. O zodie este pusă pe scandal, iar alta are noroc în dragoste VIDEO

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Saptamana poate incepe mai dificil, cu refuzuri in anumite sfere, dar nu trebuie sa te dai batut. Incearca de mai multe ori, pana cand vei primi raspunsul pe care il cauti. La serviciu, atentie la munca celorlalti. Este posibil sa ai tu de facut corecturile. Weekend-ul se anunta romantic pentru cupluri. Insa, daca esti singur, ai o lista de „asteptare” pe care o poti revizui. Poate cineva merita, totusi, interesul tau.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Poti intampina o lipsa de concentrare, insa trebuie sa iei masuri. Nu poti lasa totul balta, doar pentru ca nu ai chef. Sunt lucruri si actiuni care au nevoie de inspiratia si motivatia ta. Poate o sedinta cu colegii te poate starni la idei inovatoare. Weekend-ul poate aduce o discutie serioasa in cuplu, mai ales daca te simti sufocat de partener. Lamureste cum stau lucrurile!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.