Zodiac CHINEZESC 11-17 martie 2024. Ce zodii sunt favorizate de noroc! NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

Anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider.

10 mart. 2024, 18:33
Zodiac CHINEZESC 11-17 martie 2024. Ce zodii sunt favorizate de noroc! NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 11-17 martie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O saptamana dominata de dragoste. Pot aparea si interese materiale multiple. Banii vor veni usor daca esti atent sa nu risti in afaceri paguboase. Da-ti voie si sa te relaxezi, iar performantele nu vor avea de suferit. In plan familial si profesional atmosfera se anunta armonioasa si calma.

Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Nu sunt surprize si nici probleme prea mari, dar ai grija sa nu-ti faci asteptari prea mari, ca sa nu fii dezamagit la final. Progresul va exista, insa totul se va face cu pasi mici. De aceea e nevoie de mai multa rabdare si de aranjarea planurilor cu minutiozitate, in detalii mici si bine puse la punct.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ai nevoie de mai multa precautie. Nu risca inutil, fara sa cunosti toate elementele necesare. Altfel poti pierde sume de bani care sa te destabilizeze atat financiar, cat si emotional. Fii rabdator, actioneaza cu precautie si rabdarea iti va fi rasplatita. De asemenea, renunta la actele de impulsivitate si fii mai conservator in abordarea viitorului.

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 martie 2024. Cine sunt nativii care au câștigat la loteria astrelor și se vor umple de bani

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Norocul te va favoriza in tot ceea ce vei intreprinde si toate necazurile anterioare sunt pe cale sa se rezolve. Fii rabdator si nu le lasa in urma! Activitatea ta va fi recunoscuta de superiori, asa ca te poti astepta si la eventuale promovari, mariri de salariu sau premieri. Acasa sunt de asteptat multiple celebrari.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Poate aparea o promovare sau un sprijin real in cariera. Pot aparea mici probleme cu sanatatea, insa acestea nu te vor impiedica sa ai realizari marete. Verifica-ti periodic, insa, sanatatea. Nu sunt excluse nici castiguri financiare neasteptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.