Zodiac CHINEZESC 11-17 septembrie 2023. Nu privi totul prin ochelarii roz! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Urmeaza o perioada intensa, cu multe provocari, insa ai energia sa le faci fata. Actiunile intreprinse in aceasta saptamana iti pot schimba viata.

10 sept. 2023, 18:23
Zodiac CHINEZESC 11-17 septembrie 2023. Nu privi totul prin ochelarii roz! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii
Care sunt cele mai perfecționiste zodii. Horoscopul chinezesc dezvăluie cele mai ascunse secrete ale nativilor

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 11-17 septembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ambitia si puterea interioara sunt la cote maxime in aceasta saptamana. Vorbesti clar, iti spui cu sinceritate gandurile, sari in ajutorul celorlalti. Nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in aceasta saptamana. Atentie, insa, la faptul ca s-ar putea sa te supraestimezi. Optimismul iti poate fi de ajutor, insa ai nevoie si de o abordare realista. Nu privi totul prin ochelarii roz. O perioada de solitudine iti poate aduce idei geniale.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

O saptamana care te poate pune la incercare. Exuberanta ta caracteristica si increderea de sine te pot ajuta sa depasesti orice obstacol. O perioada excelenta daca activezi in domeniu sportiv sau competitional. Sunt sanse mari sa iesi pe primul loc. Ai standarde inalte si te ambitionezi sa le depasesti.  Pot aparea si cateva frustrari, insa le vei depasi cu succes daca te bazezi pe simtul umorului.

Citește și Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Urmeaza o perioada intensa, cu multe provocari, insa ai energia sa le faci fata. Actiunile intreprinse in aceasta saptamana iti pot schimba viata. Trebuie doar sa fii atent si sa ai rabdare. Daca esti nefericit intr-o situatie, descopera care este cea mai buna solutie pentru un compromis si lucrurile se vor rezolva. Nu te baza pe loialitatea deplina a celor din jurul tau si fii precaut cu anumite persoane.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai toate motivele sa fii increzator. O perioada excelenta pentru un nou inceput, trebuie doar sa ai taria sa iti aperi punctul de vedere. Pot aparea cateva complicatii la capitolul dragoste, mai ales daca esti o fire posesiva si geloasa. Spune sincer ce simti, fara secrete. Fa doar lucrurile in care crezi cu tarie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.