Zodiac CHINEZESC 12-18 decembrie 2022. Se trage linie! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nivelul de energie pare sa scada la mijlocul saptamanii, de aceea este indicat sa iti gestionezi foarte bine sarcinile.

10 dec. 2022, 23:01
Zodiac CHINEZESC 12-18 decembrie 2022. Se trage linie! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 12-19 decembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Pare ca nimeni nu este de acord cu tine. Si nu este vorba de tine sau de ideile tale, ci despre faptul ca unii vor pur si simplu sa iti testeze limitele. Incearca sa nu te impotrivesti sa sa mergi cu valul. Vei vedea ce transformare. In amor, lucrurile incep sa se limpezeasca spre finalul saptamanii. Daca esti singur, se poate naste o idila. Weekend-ul pare dedicat iubirii.

Previziuni karmice decembrie 2022. Lună benefică pentru zodiile de foc, care ard tot norocul în jurul lor

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In aceasta saptamana, concentrarea si disciplina sunt evazive. Nu lasa mintea sa o ia hai-hui spre alte zari. Fii ancorat in ceea ce faci. Evita sa iei decizii bazate pe impuls, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Weekend-ul se anunta romantic. Daca esti singur, o intalnire cu cineva special ar putea sa te vrajeasca pentru multa vreme.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Iti lipseste putin increderea de sine. Nu ca ar observa cineva, insa nu iti face bine tie. Programeaza-ti intalnirile de afaceri pentru prima parte a saptamanii, iar ultima parte celor amoroase.  Nivelul de energie pare sa scada la mijlocul saptamanii, de aceea este indicat sa iti gestionezi foarte bine sarcinile, astfel incat sa faci fata tuturor. Weekend-ul odihneste-te cat de mult poti. Corpul tau are nevoie de relaxare.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Pregateste-te sa iti demonstrezi abilitatile de a rezolva rapid problemele. Oamenii au nevoie de tine si te vor solicita in primele zile ale saptamanii. Miercuri-joi te poti intalni cu persoane care au o viziune destul de restransa asupra lucrurilor, insa nu trebuie sa te lasi influentat de ei. Sfarsitul saptamanii sunt zile perfecte pentru a iesi in oras. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti pe cineva interesant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.