Zodiac CHINEZESC 14-20 martie 2022. Nu rata priorităţile! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana prielnica relatiilor de prietenie sau a trecerii la un alt nivel in cadrul relatiei de cuplu. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

13 mart. 2022, 09:45
Zodiac CHINEZESC 14-20 martie 2022. Nu rata priorităţile! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 14-20 martie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O saptamana prielnica relatiilor de prietenie sau a trecerii la un alt nivel in cadrul relatiei de cuplu. Lumea te apreciaza si va imbratisa ideile tale. Chiar si in situatiile in care te vei simti obosit sau stresat, vei avea oameni in jurul tau care te vor face sa treci mai usor peste aceste situatii neplacute. Evita, totusi, confruntarile cu oamenii dificili si incapatanati care nu accepta si punctul celorlalti de vedere.

Horoscopul norocoşilor. Top 5 zodii fericite în acest an, păşesc pe covor de bani în 2022

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
O saptamana cu multe aspecte pozitive. Tot ce trebuie sa faci este sa fii putin mai organizat. Fa-ti planuri, analizeaza, stabileste-ti ordinea prioritatilor si vei vedea lucrurile mult mai clar. Acum este momentul sa-ti faci noi rezolutii in ceea ce priveste starea de sanatate, alimentatia echilibrata si lupta cu sedentarismul. Acorda o atentie sporita copiilor sau animalelor de casa.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Esti entuziasmat, incantat de evenimentele care s-au petrecut in ultima vreme. Adrenalina iti pompeaza in corp si nu ai stare. Foloseste-te de aceasta energie si implica-te in mai multe activitati de natura fizica. Ideile tale pot aduce o imbunatatire simtitoare la locul de munca.

Zodiile care se îmbogăţesc în urmatorii 3 ani, atrag tot norocul. Vor avea lumea la picioare!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Simti nevoia sa pui lucrurile la cale, sa stabileste anumite prioritati, anumite limite. Ti se pare ca ai tacut prea multa vreme, iar lumea a trecut anumite granite. Un sef, un coleg sau un parinte incearca sa-ti controleze actiunile si nu esti deloc multumit cu acest lucru. Concentreaza-te pe propriile interese.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.