Zodiac CHINEZESC 15-21 ianuarie 2024. O săptămână de abundenţă, cu energii pozitive şi karma uitată

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 15-21 ianuarie 2024. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului.

14 ian. 2024, 22:22
Zodiac CHINEZESC 15-21 ianuarie 2024. O săptămână de abundenţă, cu energii pozitive şi karma uitată
Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Zodiile norocoase în Noul An al Iepurelui de Apă

Zodiac CHINEZESC 15-21 ianuarie 2024.  Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Pentru nativii zodiei, vor fi momente speciale in aceasta saptamana, asa ca le este indicat sa isi prioritizeze timpul cu familia sau cu o persoana speciala. Saptamana va incepe lent dar frecusuri si intarzieri pe la jumatatea saptamanii vor determina nativii sa intre in viteza mare ca sa faca fata la munca si cu sarcinile din jurul casei. Spre weekend, normalitatea va reaparea si vor fi in stare sa se bucure de planurile deja existente si de rezultatele acestora.

5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Pentru nativii zodiei, energiile ii indeamna sa isi deschida mintea la idei noi. Unii se vor primi inspiratie prin media, in timp ce altii vor avea prietenii drept canal de transmitere a inspiratiei. De la jumatatea saptamanii in continuare, multi vor deveni creativi in preajma caselor lor sau isi vor pune imaginatia la treaba planificand evenimente sau calatorii. Weekendul va insemna timp in preajma familiei.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Pentru nativii zodiei, intrebarea si totodata tema saptamanii este: exista prieteni sau membrii de familie importanti pe care i-ati cam neglijat? Acest lucru trebuie reparat. De asemenea, planurile de munca si optiunile pe acest plan profesional vor suferi ajustari sau schimbari pentru binele lor, asa ca daca esti nascut in aceasta zodie trebuie sa dea dovada de flexibilitate. Daca sunt implicati intr-o relatie, sa ii permita sa evolueze natural. Nu este acum momentul si timpul sa incerce sa impinga lucrurile inainte mai mult decat iese de la sine. In weekend, vor trai o experienta fascinanta.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Pentru nativii zodiei, orice ii provoaca in aceasta saptamana, sa dea dovada de determinare si putere si sa ramana onesti fata de ei insisi. Este important in mod special sa nu permita nimanui la munca sau din familie sa ii forteze sa isi schimbe o decizie deja luata. Intuitia este foarte buna saptamana aceasta, deci sa o urmeze fara indoiala. Finalul saptamanii va fi relaxant si reflectiv. Sa isi adune oamenii dragi si speciali in preajma.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro