Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023. Pe cine favorizează înţelepţii Orientului de Blue Monday

Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale pentru ziua de luni, sau ziua Câinelui de Apă, așa cum este cunoscută data de 16 ianuarie 2023 în calendarul chinezesc. Inteligent, onest și deschis, Câinele de Apă sare în ajutor ori de câte ori este solicitat. Iubitor și grijuliu, acest semn al zodiacului chinezesc nu va ezita să-și protejeze familia și prietenii, chiar dacă se va pune în pericol.

15 ian. 2023, 21:36
Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023. Pe cine favorizează înţelepţii Orientului de Blue Monday

Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023 Șobolan

Ești mai creativ ca oricând, luni, 16 ianuarie, iar asta o vor observa și persoanele din jurul tău. S-ar putea să și primești niște bani în plus datorită unei noi idei.

Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023 Bivol

Luni cauți să mulțumești pe toată lumea, însă uiți să te mai gândești și la tine. Încearcă să nu te epuizezi doar pentru a le face pe plac altora.

Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023 Tigru

Se anunță câteva certuri în familie. Sunt niște rude care îți vor cere socoteală pentru anumite lucruri, așa că încearcă să rămâi cât se poate de calm.

Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023 Iepure

Apar niște cheltuieli neprevăzute care te vor debusola din punct de vedere financiar. Măcar în acest mod vei învăța să îți cântărești mai bine de acum cheltuielile.

Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2023  Dragon

Primești o oportunitate pe care o așteptai de multă vreme din punct de vedere profesional și ar fi păcat să o ratezi. Mai bine nu lua în seamă vorbele rele, pentru că acestea ți-ar putea sta în calea îndeplinirii unui mare vis.

Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Șarpe 
Energia adusă de ziua Câinelui de Apă îi va ajuta pe Șerpi să-și îmbunătățească relația cu ei și cu cei din jur. Acești nativi vor începe să fie mai blânzi cu ei și să nu-și mai taxeze aspru momentele de slăbiciune.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Zodia care dă lovitura pe toate planurile, perfuzie de bunăstare anul viitor
Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Cal 
Luni, nativii zodiei Cal vor înceta pur și simplu să mai depună eforturi în încercarea de a-i împresiona și de a-i mulțumi pe cei din jur. Își vor concentra atenția doar asupra proiectelor personale!

Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Capră 
Zodiacul chinezesc luni, 16 ianuarie 2023 dezvăluie previziuni astrale nativilor din zodia Capră care se gândesc serios să facă o mutare importantă și să își schimbe domiciliul în alt oraș sau chiar în altă țară. Astrele sunt favorabile noile începuturi, spun astrologii!

Zodiac chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Maimuță 
Curiozitatea de care vor da dovadă luni nativii zodiei Maimuță și dorința de a se implica în probleme care nu-i privesc se poate întoare împotriva lor. Sfatul astrologilor este să așteptați să vi se solicite ajutorul înainte să interveniți!

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Cocoș  
Aspectele legate de situația financiară îi vor preocupa la început de săptămână pe nativii din zodia Cocoș. Banii, posesiunile, plata facturilor și alte chestiuni economice sunt în centrul atenției, iar astrologii vă sfătuiesc să fiți foarte chibzuiți și să nu faceți nicio cheltuială nejustificată.

Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Câine 
Ziua Câinelui de Apă poate aduce o invitație importantă care vă va îmbunăți, în viitor, situația financiară. Veți întâlni persoane care vor avea un efect pozitiv asupra stării voastre emoționale și care vă vă oferi inspirația necesară pentru a vă dezvolta latura profesională.

Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023- Mistreț 
Luni, abilitățile creative ale nativilor din zodia Mistreț se vor face remarcate, iar cineva vă poate propune un parteneriat benefic din care să câștigați bani frumoși. Important este să stabiliți condițiile de muncă încă de la început.