Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Marii înţelepți din Orient atenţionează zodiile în legătură cu karma

Află ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal, din horoscopul chinezesc. Astrologii au noi previziuni, în funcție de care te poți ghida pentru finalul de săptămână. Așa poți evita obstacolele sau oricare alt lucru ce nu ți-ar crea o stare bună.

16 mart. 2023, 21:22
Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Marii înţelepți din Orient atenţionează zodiile în legătură cu karma

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Șobolan
Ce spuneți de o minivacanță alături de persoana iubită în acest weekend? Relația voastră va deveni mai armonioasă și mai solidă. Ar fi bine și să comunicați lucrurile care vă deranjează, pentru a vedea cum le puteți schimba și a evita conflictele.

Bivol
Bivolul trebuie vineri să soluționeze rapid toate sarcinile pe care nu a reușit să le rezolve săptămâna aceasta, căci în caz contrar se va aglomera și va intra într-o stare de depresie. Nu mai amânați lucrurile, căci, de fapt, vă întârziați îndeplinirea visurilor.

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Tigru
Tigrii nu trebuie să uite de unde au plecat. Vineri li se va atrage atenția asupra unor fapte care nu sunt pe placul celor din jur. Vor fi unele făcute pe bună dreptate, căci Tigrii au acumulat o ușoară aroganță în ultima vreme, de când au o nouă funcție la locul de muncă.

Iepure
Iepurele va fi plăcut surprins vineri. În mod neașteptat se va întâlni cu o persoană din trecut, care a avut o contribuție frumoasă în viața lui. Revederea va fi una plăcută, iar amiciția ”se va pune din nou pe picioare”. Urmează multe momente frumoase de acum încolo.

Horoscop special Camelia Pătrăşcanu: Zodiile care câştigă o „gălăgie” de bani până la finalul lui martie

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Dragon
Dragonul are de achitat niște datorii de foarte multă vreme. Vineri ar putea fi tras la răspundere pentru ele și nu se va simți prea bine. Trebuie să găsească o soluție încât să acopere toate cheltuielile, dar și să devină mai cumpătat cu bugetul.

Șarpe
Șerpii întorc o pagină dificilă din viața lor și încep o alta. O vor scrie frumos de această dată, căci vor scăpa de tot ce este toxic și vor face loc doar lucrurilor pure, armonioase și care îi vor ajută să devină altfel de oameni. Vor fi plini de entuziasm.

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Cal
Calul se va afla într-o situație stânjenitoare. Ar putea da greș cu exprimarea, în cadrul unui eveniment important din viața lui, iar multă lume va rămâne uimită și îl va pune la zid. Ca să evite situația, ar fi bine să-și facă din timp lecțiile.

Capră
Caprele vor avea conflicte la locul de muncă. Încă de dimineață se vor simți tensionate și încărcate cu prea multe sarcini. Vor răbufni și vor fi trase la răspundere de către conducere. Trebuie musai să-și corecteze atitudinea, astfel încât lucrurile să decurgă bine.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Maimuță
Maimuța trebuie să fie mai blândă cu propria persoană. De ceva timp, numai cât se autocritică pentru fapte care nu îi aparțin. Este necesar să înțeleagă că sunt situații pe care nu le poate controla, dacă nu îi ies bine, iar vina poate fi a altor persoane.

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Cocoș
Cocoșii vor face vineri pace cu trecutul. Vor ierta persoane care le-au greșit, deoarece își vor da seama că ranchiuna pe care o țineau în suflet nu îi făcea decât să sufere din ce, în ce mai mult. Se prevestesc schimbări foarte frumoase pentru Cocoși.

Câine
Câinii ar putea intra într-un bucluc fără voia lor. Ar face bine să evite o persoană negativă din jurul lor, căci aceasta atrage numai necazuri. În schimb, i-ar putea atrage atenția acesteia că nu procedează bine și să fie mai optimistă, pentru a atrage lucruri bune.

Zodiac chinezesc 17 martie 2023. Mistreț
Mistrețul va fi nostalgic. Își va aduce aminte de vremurile de altădată și va avea un conflict interior. Va rememora în special de vremurile când era copil și se simțea bine cu prietenii, oamenii și lucrurile simple pe care le avea atunci. Regretă că nu a știut să le aprecieze așa cum o face acum.