Zodiac CHINEZESC 18-24 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri. Cum va fi restul saptamanii.

16 oct. 2021, 06:41
Zodiac CHINEZESC 18-24 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 18-24 octombrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri in prima parte a saptamanii. Lasa-ti sfarsitul saptamanii pentru amor. Daca esti singur, atentie la intalnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu ti se potrivesc deloc.

Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
E posibil sa ai o multime de intrebari, dar numai asa poti afla ce se intampla. Daca ai de semnat niste angajamente de ordin profesional, cel mai bine este sa astepti a doua parte a saptamanii. In plan personal, daca esti singur, cineva din anturajul tau ti-ar putea face cunostinta cu o persoana atractiva. Incearca, totusi, sa nu te arati prea emotionat.

Horoscop special. Cele patru zodii pe care soarta le răsfaţă până la sfârşitul anului

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ai o atitudine de responsabilitate asupra actiunilor tale, dar din cand in cand iti place si sa te plangi ca totul ti se intampla numai tie. Ai grija cum iti alegi pasii. In dragoste, romantismul pluteste in aer. Profita la maximum de acest context astral si fii mai sociabil. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumtatea.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Fii mai rezervat in actiuni, mai ales la inceputul saptamanii, cand nu ai foarte multa claritate si poti scapa din vedere detalii importante. Spre mijlocul saptamanii ai tendinta de a te incarca cu mai multe sarcini decat poti duce si pot aparea frustrari. Nu te aglomera in weekend cu treburi de facut si lasa-l liber pentru activitati care iti bucura sufletul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.