Zodiac CHINEZESC 20-26 iunie 2022: o săptămână cu energii pozitive. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Aceasta este o saptamana excelenta pentru a planifica calatorii, o vacanta sau sa cauti diverse optiuni de studiu.

20 iun. 2022, 06:15
Zodiac CHINEZESC 20-26 iunie 2022: o săptămână cu energii pozitive. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 20-26 iunie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Aceasta este o saptamana excelenta pentru a planifica calatorii, o vacanta sau sa cauti diverse optiuni de studiu. Foloseste-ti intuitia mai degraba decat sa asculti distorsiunile altora. Toata saptamana vei fi imputernicit sa faci progrese solide. Daca o relatie este in ape tulburi si trebuie clarificata, vei gas cuvintele si actiunile potrivite ca sa faci o mare diferenta. Ramai deschis in weekend.

Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In aceasta saptamana trebuie sa iti faci o promisiune tie insuti sa te bucuri indiferent ce iti aduce fiecare zi. Poti gasi prieteni noi in mediul social in care te invarti sau poti intalni un admirator cand te astepti mai putin. Doar asigura-te ca este genul de admirator pe care il vrei inainte de a lasa garda jos. Datoriile de familie te vor chema in weekend dar va fi distractie si acolo.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Energiile celeste ce raspund de sanatate sugereaza sa te ocupi de problemele medicale persistente sau de cele dentare. Unii isi vor modifica regimul de dieta si vor face mai multa miscare. Veti simti beneficiile acestor actiuni mai repede decat credeti. Cei singuri, dar si cei in relatii noi, trebuie sa fie la inaintare pe ringul de dans si deschisi la noi oportunitati.

Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ce saptamana ocupata! Acum este randul tau sa preiei o parte din responsabilitatile familiei. In plus, munca si studiul au propriile lor provocari. Este important sa nu permiti deadlineurilor sa iti perturbe gandirea. Munceste metodic si rezultatele iti vor fi bune. Dupa jumatatea saptamanii, vor fi intalniri prietenesti si poate si romantice. Starea de distractie se va extinde spre weekend.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.