Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Anca Dimancea a realizat horoscopul chinezesc pentru anul 2024. Ce zodii au parte de belşug, ce zodii au parte de cumpene în Noul An.

10 nov. 2023, 22:25
Zodiac chinezesc 2024. Anca Dimancea anunţă semnele care dau lovitura pe toate planurile

Zodiac chinezesc 2024. Șobolan
Este extrem de beneficiat într-un an de Dragon, una dintre cele mai fericite zodii pentru anul viitor. Puteți să dărâmați munții. Ei pot să demareze proiecte, să facă tot ce le stă în cap și își doresc mult, se pot căsători, pot face proiecte mărețe, pot face orice.

Ploaie de bani în luna noiembrie 2023 pentru trei zodii. Nativii care se vor îmbogăți peste noapte

Bivol
În sfârșit răsuflă mai liniștit, este au o stea 6 de putere și de intuiție și de inspirație. Trebuie să-și asculte intuiția, trebuie să se gândească la ce este în avantajul lui, nu este un an rău deloc, își pot remedia sănătatea sau ceva în relațiile profesionale sau de dragoste. Dacă e o persoană publică, i se îmbunătățește imaginea.

Zodiac chinezesc 2024. Tigru
Își îmbunătățește viața, împarte această energie cu nativii Bivol. Trebuie să-și asculte intuiția, să facă uneori un pas în spate, nu să se arunce cu capul în față. Grijă la sănătate în continuare.

Iepure
Atenție la job, planul profesional, social poate fi afectat. Pot exista niște probleme emoționale pentru ei sau o problemă legată de a nu putea avansa profesional decât foarte greu, vor avea obstacole de trecut. Altfel, au drum drept, au steaua 1 a succesului.
Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”
Zodiac chinezesc 2024. Dragon
Are penalizare și din păcate nu ar fi atât de rău dacă nu ar avea steaua 2, a bolilor. Trebuie să aibă multă grijă la sănătate, atenție. Toți cei care se știu cu probleme, multă grijă, că pot reveni în prim-pan, pot fi probleme digestive, glandulare, atenție la ficat, vezica biliară.

Șarpe
Împarte energia de boală cu Dragonul. Cum își așterne, așa doarme, trebuie să-și rezolve problemele de sănătate, emoționale, dacă sunt. Îi vor trebui mai mult amulete pentru protecție. Dacă nu-și învață lecția, nu se vor putea vindeca. Altfel, nu e un an rău, e un an care le dă energie.

Zodiac chinezesc 2024. Cal
Vine un an mai cu obstacole. Această stea 7 aduce accidente, furturi, pentru Cal. Ei, în mod special, au nevoie de apă, de o astfel de amuletă, care nu trebuie amplasată în niciun caz în centrul casei, accentuează steaua 3.

Oaia
Oaia are o stea de multiplicare, care vine într-un an ce începe perioada lui 9. Este foarte important să știe că tot ce vine bun se multiplică și tot ce vine mai puțin bun se multiplică. Vor trebui să aibă maximă grijă în lunile de Bivol, mai ales în luna octombrie 2024. În rest, nu o duc rău deloc. Trebuie să profite la maximum de lunile benefice.

Zodiac chinezesc 2024. Maimuță
O duc mai bine decât Oaia, din toate punctele de vedere, doar că asta nu înseamnă că ele nu trebuie să fie atente la stelele malefice.

Cocoș
Are mici probleme, are steaua 5, a obstacolelor, care vine cu niște mici ghinioane, dar asta nu înseamnă că sunt probleme cu casa cimitirelor, trebuie să vedem și lucrurile bune. Are niște obstacole, într-adevăr. Steaua 5 este destul de agresivă, pot fi obstacole în primul rând în planul financiar, dar și al sănătății sau a relațiilor.

VIDEO Horoscop 2024 Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de sacrificiu, de suferinţă, o sa tot cadă cortine”

Câine
Este un an de dușman, dar nu trebuie să se sperie. Au o stea mai bună, a dragostei și a învățăturii. Ei pot să învețe lucruri noi în acest an și cu succes. Sigur că au mici obstacole tot în sănătate, însă pot fi remediate. Au niște luni bune în an.

Zodiac chinezesc 2024. Mistreț
Anul este cu mult mai bun decât anul trecut, acum se mai rezolvă problemele de sănătate. Trebuie multă grijă în cuplu, pentru că lucrurile pot fi rezolvate.

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul chinezesc pentru anul 2024, în cadrul emisiunii Wownews.