Zodiac CHINEZESC 21-27 martie 2022. Ce saptamana anunta inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Inceputul saptamanii este excelent pentru afaceri, dar si pentru romantism. Programeaza cu incredere intalniri atat in plan profesional, cat si in plan amoros.

21 mart. 2022, 11:49
Zodiac CHINEZESC 21-27 martie 2022. Ce saptamana anunta inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 21-27 martie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!
Horoscop rune 21 martie – 27 martie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile. Wunjo e cu ea!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Fii mai rezervat in actiuni, mai ales la inceputul saptamanii, cand nu ai foarte multa claritate si poti scapa din vedere detalii importante. Spre mijlocul saptamanii ai tendinta de a te incarca cu mai multe sarcini decat poti duce si pot aparea frustrari. Nu te aglomera in weekend cu treburi de facut si lasa-l liber pentru activitati care iti bucura sufletul.

Horoscop – echinocțiul de primăvară 2022. Transformările care vor schimba viața acestor zodii: Banii și relațiile, la un alt nivel!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii este excelent pentru afaceri, dar si pentru romantism. Programeaza cu incredere intalniri atat in plan profesional, cat si in plan amoros, in functie de interese. Mijlocul saptamanii te-ar putea stresat putin din cauza volumului de munca. Insa daca te concentrezi pe cate o sarcina, pe rand, le vei putea termina pe toate pana la finalul saptamanii. In amor, nu grabi lucrurile. Daca esti la inceputul unei relatii sau daca acum intalnesti pe cineva, nu merge mai departe decat e cazul. Daca esti implicat intr-o relatie de mai lunga durata, nu te sfii sa iti arati sentimentele.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai o atitudine de responsabilitate asupra actiunilor tale, dar din cand in cand iti place si sa te plangi ca totul ti se intampla numai tie. Ai grija cum iti alegi pasii. In dragoste, romantismul pluteste in aer. Profita la maximum de acest context astral si fii mai sociabil. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumtatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.