Zodiac CHINEZESC 21-27 noiembrie 2022. O saptamana aglomerata! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Simti nevoia de mai multa stabilitate sentimentala. Dar pentru acest lucru trebuie sa-ti controlezi tendinta de gelozie.

20 nov. 2022, 21:12
Zodiac CHINEZESC 21-27 noiembrie 2022. O saptamana aglomerata! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 21-27 noiembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Simti nevoia de mai multa stabilitate sentimentala. Dar pentru acest lucru trebuie sa-ti controlezi tendinta de gelozie. Nu te arata exagerat de posesiv. In plan profesional ai idei care ii vor incanta pe superiori. Acestia te vor asculta cu interes, dar ai grija sa nu folosesti un tot prea puternic. In weekend, fii atent la alimentatie. Evita mancarurile picante!

Horoscop rune 21-27 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici a găsit zodia pe care o dă norocul din casă

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Uneori chiar nu poti face totul intr-o zi. Nu trebuie sa te chinui atat de tare. Muncesti oricum din greu. Da-ti voie si sa te relaxezi. Organizeaza-ti mai bine prioritatile, iar lucrurile care nu sunt urgente le poti rezolva in etape. Cu cat de odihnesti mai mult, cu atat vei fi mai creativ si vei vedea si alte solutii si alte perspective asupra problemelor tale. Fii deschis!

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ar trebui sa fii putin mai altruist decat de obicei. Vei vedea poti influenta mai usor oamenii, daca iti arati o latura mai putin egoista si scortoasa. Atentie si la emotiile care te pot coplesi din anumite motive. Pastreaza-ti calmul si discuta deschis despre ce te framanta.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Ai incredere in destin. Ai puterea de a influenta oamenii cu atitudinea ta pozitiva si puternica. Nu, uita, insa nici de ceea ce-ti doresti tu cu adevarat. Vorbeste deschis despre sentimentele tale. Vei vedea ca si ceilalti iti vor urma exemplul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.