Zodiac CHINEZESC 21-28 februarie 2022. Se anunta o saptamana de succes! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii! 

Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza. Citeste previziunie saptamanale pentru zodicaul chinezesc.

21 feb. 2022, 12:48
Zodiac CHINEZESC 21-28 februarie 2022. Se anunta o saptamana de succes! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii! 

Iata zodiac chinezesc pentru 21-28 februarie 2022

. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop martie 2022. Lună pentru încărcarea bateriilor, ce zodii sunt norocoase

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Esti o fire foarte incapatanata si perseverenta , dar asta iti va fi de folos sa depasesti cu brio toate obstacolele care iti apar in cale. Iti setezi o serie de prioritati care te vor ajuta sa  fii mai eficient. Pot aparea cateva turbulente in relatia de cuplu, mai ales daca nu esti pregatit pentru compromisuri. Ar fi mai bine sa gasesti un punct comun decat sa te incapatanezi sat i se dea dreptate. Desi esti un negociator dur, poti avea mai mult succes daca faci un mic compromis.

Zodiac saptamanal Bivol

O saptamana potrivita pentru a regla niste socoteli din trecut. Poate ca te-ai certat cu cineva, poate ca ai de achitat niste datorii. Acum este momentul sa le rezolvi si sa iti vezi de viata. Odata eliberat de aceste energii iti va fi mult mai usor sa continui. Pot aparea momente in care sa simti ca esti la capatul puterilor, dar nu lasa negativismul sa te doboare. Orice situatie, chiar si cele in care ti se pare ca n-ai ce sa faci, poate deveni o buna oportunitate pentru viitorul tau.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Te simti generos fata de ceilalt si increzator fata de viitor. S-ar putea sa faci niste alegeri bazate pe impuls, ceea ce nu este stilul tau, sau sa fii conservator in ceea ce priveste resursele tale. Cateodata este nevoie sa te rupi de trecut, chiar daca nu esti sigur ce-ti rezerva viitorul. Se prevede un succes in aria ta de actiune. Calmul tau caracteristic, sensibilitatea vor fi apreciate.

Horoscop RUNE 21-27 februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia răsfățată de astre! Va primi un Vunjo!

Zodiac saptamanal Iepure

Alege actiunea si evita analiza. Prea multa gandire te poate tine pe loc, te duce la confuzie si griji inutile. “Actioneaza!” trebuie sa fie mantra ta in aceasta saptamana. Bazeaza-te pe intuitie, fa lucrurile pe care le iubesti. Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza. Mai mult, ii poti inspira si pe altii sa fie curajosi si sa-ti infranga fricile.

Cite;te mai multe pe sfatulparintilor.ro