Zodiac CHINEZESC 23-29 octombrie 2023. Multitasking emoţional! NOUL mesaj de la înţelepţii din Orient pentru toate zodiile

Vor veni si banii pentru efortul depus, dar trebuie sa ai rabdare. Weekend-ul se anunta romantic si misterios. Pregateste-te pentru surprize speciale.

22 oct. 2023, 18:22
Zodiac CHINEZESC 23-29 octombrie 2023. Multitasking emoţional! NOUL mesaj de la înţelepţii din Orient pentru toate zodiile
Care sunt cele mai perfecționiste zodii. Horoscopul chinezesc dezvăluie cele mai ascunse secrete ale nativilor

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 23-29 octombrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

O saptamana profitabila, in care accentul se va pune pe munca. Fa-ti cat mai multe planuri, creeaza proiecte, iar cand va veni momentul potrivit actioneaza pentru punerea lor in practica. Vor veni si banii pentru efortul depus, dar trebuie sa ai rabdare. Weekend-ul se anunta romantic si misterios. Pregateste-te pentru surprize speciale.

Cinci zodii primesc sprijin total din partea Divinității în 2024. Schimbări uriașe în primele trei luni pentru o parte dintre nativi

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

O perioada pentru noi inceputuri, pentru rezolutii. Fa-ti planuri, sadeste seminte,  lanseaza in Univers intentii. Nu este exclus sa calatoresti undeva pentru a-ti reincarca bateriile. Dragostea pluteste in aer, mai ales daca esti singur. Daca ai avut conflicte in cuplu, e vremea pentru sarutul de impacare. Dar, totusi, actioneaza cu delicatete.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana dominata de reflectie. Simti nevoia sa mai acumulezi informatii inainte de a trece la actiune. Incearca sa nu intri in lupte de putere, nu te vor duce nicaieri si, in plus, te vor secatui de energie. Daca esti singur, ar trebui sa fii mai sociabil. Iesi mai des, mai ales in weekend. Totusi, n-ar trebui sa fortezi lucrurile. Daca esti implicat intr-o relatie, urmeaza o decizie foarte importanta. Succes!

Citește și Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație: ce înseamnă dacă ai 1.61 m sau 1.82 m

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana linistita, cu multa socializare. Iesi mult, te intalnesti cu oameni. Ai grija, insa, sa nu ramai in urma cu treburile de la serviciu. Nu le poti face pe amandoua daca nu iti organizezi foarte bine timpul. Evita multitasking-ul si ia fiecare sarcina una cate una. Daca esti singur, nu este exclus ca dupa mijlocul saptamanii sa-ti intalnesti jumatatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.