Zodiac CHINEZESC 24-30 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Tine-ti ochii pe agenda. Vor fi intalniri, discutii, mese de pranz si tot felul de aranjamente sociale practice.

22 oct. 2022, 20:28
Zodiac CHINEZESC 24-30 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 24-30 octombrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ce este important pentru tine nu va fi mereu important si pentru altii. Accepta asta si stabileste-ti prioritatile pe cont propriu. Cei implicati in subiecte de proprietate sau care isi schimba locuinta pot intalni obstacole. Pe masura ce avanseaza saptamana, o relatie speciala iti va solicita atentia. Daca vorbesti din inima, cuvintele vor fi auzite. De ce sa nu organizezi ceva special in weekend?

Horoscop noiembrie 2022. Zodia care îşi acoperă subit toate cheltuielile. Luna cadourilor o prinde fără datorii
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In aceasta saptamana, daca vrei sa faci progres va trebui sa iti deschizi mintea spre idei noi. Schimbarea poate fi buna daca alegi sa curgi o data cu ea decat sa fii incapatanat si sa te opui efectelor sale. Dupa mijlocul saptamanii, ai grija de casa si de familie si incearca sa nu uiti date si aranjamente importante. Weekendul va fi mult mai relaxant decat restul zilelor.

Horoscop rune 24-30 octombrie. Fertilitate şi belşug! Mihai Voropchievici anunţă zodia care trece de toate obstacolele
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Mentine-ti aranjamentele flexibile si optiunile deschise, pe masura ce saptamana va fi destul de plina de evenimente imprevizibile si calatorii ce ofera satisfactie. Este un timp excelent pentru intalniri romantice, prime intalniri sau cele ce pun baze noi unor iubiri vechi. Imaginatia ta bogata si simtul aventurii sunt cele care fac ca lucrurile sa functioneze asa de usor. Exprima-ti emotiile.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Tine-ti ochii pe agenda. Vor fi intalniri, discutii, mese de pranz si tot felul de aranjamente sociale practice. Depinde doar de tine daca le mentii pe toate functionale fara sa te bazezi pe ajutor sau sfat de la altii. Cei singuri sunt pe cale sa intalneasca o persoana speciala. Cu totii insa veti avea parte de baze noi pentru toate tipurile de relatii. Comunica deschis in weekend.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.