Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Zodiile norocoase în Noul An al Iepurelui de Apă

Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut.

23 dec. 2023, 08:44
Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Zodiile norocoase în Noul An al Iepurelui de Apă
Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Zodiile norocoase în Noul An al Iepurelui de Apă

Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu este vina ta daca nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus in aceasta saptamana. Sunt unele energii incapatanate si care creaza obstructie in jurul tau, deci pus simplu in cuvinte, ideea este ca multe lucruri nu vor iesi usor. Te poti astepta la unele frecusuri. Spre mijlocul saptamanii, va fi timpul sa iti reanalizezi situatia curenta de munca. Cum ai putea schimba lucrurile ca sa iti usurezi viata ? Bucura-te totodata de vibratiile pasnice in viata personala pe care saptamana ti le livreaza.

Citeşte şi: Previziuni rune. PERTH aduce schimbarea, iar RAIDO te pune pe drumuri. Ce zodii trebuie să fie cu băgare de seamă în aceste zile

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Tine de planurile tale existente si de agenda stabilita pentru aceasta saptamana. Daca incerci sa schimbi orice, vei cauza confuzie sau dezamagire cuiva apropiat. Spre mijlocul saptamanii, vocea ta calma si ideile tale bune vor si cele care vor scoate pe toata lumea dintr-o situatie tensionata. Weekendul va fi cel mai placut de petrecut acasa cu cei dragi sau sa inviti oameni speciali la tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Reconecteaza-te cu creativitatea sau cu spiritualitatea ta in aceasta saptamana. Ai nevoie sa iti improspatezi si reincarci sufletul. Toata saptamana va fi despre ce spui si cum reactionezi in loc de ce faci. Mentine-te calm si urmeaza-ti intuitia, oricare ar fi situatia in care te gasesti. De ce sa nu planifici iesiri speciale, de suflet, pentru serile de weekend?

Citeşte şi: Horoscop week-end Crăciun. Zodiile protejate de naşterea Domnului! Ce urmează pentru zodii la final de an 2023

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Este rolul tau in aceasta saptamana sa ii linistesti si calmezi pe cei care sunt agitati si sa ii iluminezi pe cei care gresesc. Abordeaza insa ambele situatii cu mult tact. Unii Dragoni vor primi vesti bune sau informatii despre diverse oportunitati. Daca ai inspiratia activata, reactioneaza si profita imediat de avantajele acestei saptamani. Vei gasi weekendul a fi in stari mult mai acceptabile si calme fata de cel trecut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.