Zodiac CHINEZESC 25 aprilie – 1 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

25 apr. 2022, 13:52
Zodiac CHINEZESC 25 aprilie – 1 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 25 aprilie – 1 mai 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Este timpul sa o iei inainte si sa iti pui anumite idei in actiune. Spre norocul tau, puternice energii pamantesti circula ca sa iti imputerniceasca eforturile. Va fi intelept sa nu lasi pe nimeni sa iti ia vantul din pupa atunci cand au tendinta sa isi exprime indoielile despre planurile tale. Ce stiu ei de fapt ? Ei nu sunt tu. In weekend, ce ar fi sa faci ceva cu totul diferit ?

Stellium in Pesti inainte de retrograde si eclipse. Astrologii asteapta cu nerabdare acest EVENIMENT!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Esti la zi cu toate acele sarcini si lucruri de facut, neplacute, plictisitoare dar necesare ? Daca nu, aceasta este saptamana sa te ocupi de ele si sa te faci o data pentru totdeauna. Vor fi si solicitari asupra timpului tau dinspre familie, unele din ele iti vor testa rabdarea. Profita cumva cineva de bunatatea ta ? Ar fi cel mai bine ca in weekend sa iti faci poftele si placerile.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Nu este nicio nevoie sa te grabesti saptamana aceasta. In orice ai fi implicat, daca incerci sa grabesti lucrurile vei esua si vei ajunge intr-o mocirla. Tine aproape de un ritm linistit si calm. Mai tarziu in saptamana, vei fi inspirat sa fii creativ sau sa faci schimbari interesante in jurul casei. Daca cauti romantism, planifica weekendul ca sa iti implinesti aceste dorinte.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Oricare ti-ar fi prioritatile acum, de tine depinde sa ii inspiri pe altii si sa ii faci sa munceasca impreuna eficient. Daca asta ti se pare o sarcina dificila, foloseste putina magie specifica tie ca sa dai viata lucrurilor. Dupa mijlocul saptamanii, vei fi ocupat la munca si acasa dar daca poti rezolva sarcini majore, vei avea weekendul total liber si bun pentru orice doresti sa faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.