Zodiac CHINEZESC 27 februarie – 5 martie 2023. Săptămână plină de romantism şi cadouri. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Saptamana poate incepe cu o intalnire romantica. Te simti vrajit si in al noualea cer. Mijlocul saptamanii este ideal pentru afaceri, deci profita sa-ti stabilesti intalnirile de miercuri incolo.

26 feb. 2023, 21:13
Zodiac CHINEZESC 27 februarie – 5 martie 2023. Săptămână plină de romantism şi cadouri.  Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru 27 februarie – 5 martie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea noroc la locul de muncă până la jumătatea lunii martie

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te poti simti inhibat si neincrezator, mai ales la inceputul saptamanii. Actiunile tale sunt timide si rezervate, iar oamenii din jurul tau sunt insisenti si au multe solicitari. Din fericire, weekend-ul mai calmeaza atmosfera si iti da ocazia sa te relaxezi. Daca esti singur, nu sunt excluse aventuri romantice.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Saptamana poate incepe cu o intalnire romantica. Te simti vrajit si in al noualea cer. Mijlocul saptamanii este ideal pentru afaceri, deci profita sa-ti stabilesti intalnirile de miercuri incolo. Weekend-ul iti poate aduce satisfactia unor rezultate profesionale deseobite. Vestile bune apar de vineri incolo.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Esti un om muncitor, iar superiorii capata incredere in tine. Planificarea atenta si constiinciozitatea incep sa aduca recompense. Spre mijlocul saptamanii spune cu convingere ceea ce crezi. Ai lucruri importante de impartasit. Weekend-ul poate aduce momente placute, mai ales daca esti singur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva de care sa te indragostesti.

Horoscop martie 2023. Zodiile norocoase care se vor umple de bani și au șansa de a câștiga cel mai mare premiu din viața lor

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Saptamana incepe sub puternica influenta a celor din jurul tau. Simturile lor iti depasesc logica si esti putin confuz. Lucrurile se mai clarifica spre mijlocul saptamanii si poti lua decizii corecte. Zona romantica cunoaste o imbunatatire semnificativa spre sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, pastreaza-ti calmul si foloseste-ti sarmul pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.