Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Energiile Yin şi Yang guvernează săptămâna. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

27 nov. 2022, 21:14
Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Energiile Yin şi Yang guvernează săptămâna. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu te minti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Concentreaza-te mai mult pe nevoile tale si mai putin pe nevoile altora. Inainte de a te angajat cu ceva, fii sigur ca doresti cu adevarat sa faci acel lucru. Daca vrei ca o dorinta sa ti se indeplineasca, scrie visul pe hartie, apoi imagineaza-ti cu oamenii si Universul contribuie la transpunerea lui in realitate. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

Horoscop 2023. Care vor fi lunile norocoase anul viitor pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Aceata saptamana este foarte importanta pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi tie. Fii implicat in timpul petrecut cu ei, nu te prezenta doar ca o „piesa de mobilier”. Daca ceva te retine in a-ti desfasura activitatea, analizeaza acest sentiment. Vezi ce anume te forteaza sa bati pasul pe loc. Daca vrei sa fii fericit, exerseaza mai mult compasiunea! Exploateaza-ti energia Yang in aceasta saptamana!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Petrece mai mult timp in compania celor dragi. Iti va face bine si tie, si lor. Practica mai mult compasiunea si vei fi fericit si tu, dar si cei din jurul tau. Daca nu reusesti intr-o chestiune, incearca sa privesti situatia din mai multe perspective, ca sa o intelegi mai bine. Exploateaza-ti energia Yang in aceasta perioada.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.