Zodiac CHINEZESC 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Saptamana aceasta concentreaza-te asupra ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Vei vedea ca vei capata mai multa putere

27 nov. 2021, 22:14
Zodiac CHINEZESC 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:Horoscop karmic 2022. Plouă cu bani şi veşti bune pentru zodiile de pământ. Ce se întâmplă cu semnele de apă, foc şi pământ

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Saptamana aceasta concentreaza-te asupra ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Vei vedea ca vei capata mai multa putere, iar ceilalti te vor respecta pentru aceasta decizie. Atentie, sa nu te epuizezi. Rezerva-ti timp si pentru relaxare.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Simti nevoia de mai multa stabilitate sentimentala. Dar pentru acest lucru trebuie sa-ti controlezi tendinta de gelozie. Nu te arata exagerat de posesiv. In plan profesional ai idei care ii vor incanta pe superiori. Acestia te vor asculta cu interes, dar ai grija sa nu folosesti un tot prea puternic. In weekend, fii atent la alimentatie. Evita mancarurile picante!

Horoscop karmic decembrie 2021.
Zodiile de pământ, pe karmă pozitivă, zodiile de foc strălucesc. Cum va fi de Crăciun şi Revelion

Horoscop chinezesc saptamanal Tigru

Pot aparea probleme legate de bani, insa poti face alegeri inteligente care sa te puna in avantaj. Poti cere sfatul unor specialisti cu privire la planurile tale financiare. In weekend da-ti voie sa te bucuri de intalnirile cu prietenii.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana competitiva din punct de vedere profesional. Se reinnoada o prietenie, o colaborare, o relatie din zona profesionala.  In weekend accentual se muta pe viata sociala. Si aici se anunta prietenii si relatii noi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...