Zodiac CHINEZESC 3-9 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 3-9 ianuarie 2022. Mai avem putin din Anul chinezesc al Bivolului de metal.

01 ian. 2022, 13:04
Zodiac CHINEZESC 3-9 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 3-9 ianuarie 2022. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Acesta este un moment de referinta in care ar trebui sa contempli obiectivele personale si profesionale pe care doresti sa le atingi in perioada urmatoare. Tendinta este sa te concentrezi pe copaci, nu pe padure, insa trebuie sa ai si o imagine de ansamblu asupra ceea ce se intampla in viata ta. Este un bun moment sa faci planuri, analize si sa poti merge inainte dupa ce trece aceasta situatie.

Horoscop 2022 cu Mihai Voropchievici: Runele arată oportunităţi uriaşe pentru multe zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Te poti simti plictisit si sa ai iesiri rebele, insa nu-ti sta in fire sa fii irrational. Pune-ti lucrurile in ordine, aranejaza-ti prioritatile si mergi inainte. Vei depasi si acest moment si vei putea sa iti satisfaci pofta de aventura. Profita de faptul ca esti alaturi de partener si petrece mai multe momente romantice. Vei scapa rapid de plictiseala.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Daca inca lucrezi, vei primi tot suportul necesar de la echipa ta, in special de la superiori. Se anunta posibile suplimentari ale veniturilor. In plan amoros, ai toate sansele sa petreci mai multe momente romantice alaturi de partner. Daca esti singur, nu te angaja online in discutii cu persoane agresive.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Ti se poate parea ca lucrurile merg foarte incet. Dar priveste partea buna a lucrurilor. Merg inainte, nu dau inapoi. Este posibil sa apelezi la un mentor sau o persoana specializata pentru a obtine informatiile de care ai nevoie intr-o anumita situatie. Profita de aceste momente si odihneste-te mai mult. Iti va prinde bine sa te reincarci energetic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.