Zodiac CHINEZESC 3-9 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

In aceasta saptamana, concentrarea si disciplina sunt evazive. Nu lasa mintea sa o ia hai-hui spre alte zari.

02 oct. 2022, 12:54
Zodiac CHINEZESC 3-9 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc pentru 3-9 octombrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Pare ca nimeni nu este de acord cu tine. Si nu este vorba de tine sau de ideile tale, ci despre faptul ca unii vor pur si simplu sa iti testeze limitele. Incearca sa nu te impotrivesti sa sa mergi cu valul. Vei vedea ce transformare. In amor, lucrurile incep sa se limpezeasca spre finalul saptamanii. Daca esti singur, se poate naste o idila. Weekend-ul pare dedicat iubirii.

Horoscop octombrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum s-au aliniat planetele pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In aceasta saptamana, concentrarea si disciplina sunt evazive. Nu lasa mintea sa o ia hai-hui spre alte zari. Fii ancorat in ceea ce faci. Evita sa iei decizii bazate pe impuls, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Weekend-ul se anunta romantic. Daca esti singur, o intalnire cu cineva special ar putea sa te vrajeasca pentru multa vreme.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Prima parte a saptamanii este extrem de propice pentru a-i convinge pe ceilalti sa vada abordarea ta realista. Vor veni si rezultatele cat de curand. Cineva te cauta ca sa-i dai sfaturi. Nu il lasa balta. Ziua de joi pare propice intalnirilor de orice fel, de dragoste sau de afaceri. Ai noroc in tot ce faci. Este recomandat ca in weekend sa te relaxezi mai mult decat o faci de obicei.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Iti lipseste putin increderea de sine. Nu ca ar observa cineva, insa nu iti face bine tie. Programeaza-ti intalnirile de afaceri pentru prima parte a saptamanii, iar ultima parte celor amoroase.  Nivelul de energie pare sa scada la mijlocul saptamanii, de aceea este indicat sa iti gestionezi foarte bine sarcinile, astfel incat sa faci fata tuturor. Weekend-ul odihneste-te cat de mult poti. Corpul tau are nevoie de relaxare.

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Pregateste-te sa iti demonstrezi abilitatile de a rezolva rapid problemele. Oamenii au nevoie de tine si te vor solicita in primele zile ale saptamanii. Miercuri-joi te poti intalni cu persoane care au o viziune destul de restransa asupra lucrurilor, insa nu trebuie sa te lasi influentat de ei. Sfarsitul saptamanii sunt zile perfecte pentru a iesi in oras. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti pe cineva interesant.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
Indiferent ce iti propui, pentru a-ti indeplini obiectivul ai nevoie de perseverenta. Nu te lasa distras de la ceea ce faci in primele zilele ale saptamanii. Miercuri-joi, cineva poate incerca sa profite de pe urma bunatatii tale, deci fii atent cu cine esti amabil. Joi-vineri este o perioada excelenta pentru italniri de afaceri sau amoroase. Dedica weekend-ul uno activitati relaxante sau de divertisment pentru a-ti incarca bateriile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.