Zodiac CHINEZESC 4-10 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC. Weekend-ul iti poate aduce satisfactia unor rezultate profesionale deseobite. Vestile bune apar de vineri incolo.

02 oct. 2021, 15:10
Zodiac CHINEZESC 4-10 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 4-10 octombrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te poti simti inhibat si neincrezator, mai ales la inceputul saptamanii. Actiunile tale sunt timide si rezervate, iar oamenii din jurul tau sunt insisenti si au multe solicitari. Din fericire, weekend-ul mai calmeaza atmosfera si iti da ocazia sa te relaxezi. Daca esti singur, nu sunt excluse aventuri romantice.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Saptamana poate incepe cu o intalnire romantica. Te simti vrajit si in al noualea cer. Mijlocul saptamanii este ideal pentru afaceri, deci profita sa-ti stabilesti intalnirile de miercuri incolo. Weekend-ul iti poate aduce satisfactia unor rezultate profesionale deseobite. Vestile bune apar de vineri incolo.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Esti un om muncitor, iar superiorii capata incredere in tine. Planificarea atenta si constiinciozitatea incep sa aduca recompense. Spre mijlocul saptamanii spune cu convingere ceea ce crezi. Ai lucruri importante de impartasit. Weekend-ul poate aduce momente placute, mai ales daca esti singur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva de care sa te indragostesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Saptamana incepe sub puternica influenta a celor din jurul tau. Simturile lor iti depasesc logica si esti putin confuz. Lucrurile se mai clarifica spre mijlocul saptamanii si poti lua decizii corecte. Zona romantica cunoaste o imbunatatire semnificativa spre sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, pastreaza-ti calmul si foloseste-ti sarmul pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Daca esti dispus sa faci compromisuri, poti avea rezultate remarcabile. Aceasta este o saptamana dinamica, dar nu forta lucrurile. Ca sa ai inspiratie, scrie-ti obiectivele clar si pune-le la vedere. Vineri aduce un moment de reflectie care iti va da puterea sa mergi mai departe. Weekend-ul aduce o atmosfera fierbinte. Daca esti indragostit de cineva, a venit vremea sa spui ce simti. Poti avea un inceput de relatie promitator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.