Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023. Nu mai disperați! Învățați să aveți răbdare și să vă bucurați de fiecare reușită

Astrologii anunță că miercuri, 4 ianuarie 2023 este ziua în care multe zodii își fac planuri viitor. Nativii zodiacului chinezesc au parte de surprize, dar, și de dezamăgiri.

04 ian. 2023, 06:00
Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023. Nu mai disperați! Învățați să aveți răbdare și să vă bucurați de fiecare reușită

Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023 Șobolan

După un an cu suișuri și coborâșuri, a venit momentul ca nativul Șobolan să-și facă planuri pentru un nou început. Doar de el depind reușitele pe plan profesional. Muncește și vei și răsplătit pe măsură.

Bivol

Vizita unei persoane dragi, chiar și după sărbători, te va bucura nespus. Se pare că vă faceți planuri împreună și o vacanță ar putea să vă unească destinele pentru totdeauna.

Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023 Tigru

Deși ai revenit la programul normal, parcă tot mai simți nevoia să te vezi cu prietenii, ceea ce se va întâmpla pe seară. Atenție cât veți cheltui pe nimicuri. Riscați să rămâneți fără resurse financiare.

Horoscop Minerva 2023. Ce zodii au Soarele în Casa carierei şi cine pe Venus în Casa dragostei. An cu răni spirituale şi vindecări karmice
Iepure

Familia vă cere ajutorul și susținerea după o perioadă greu încercată. Fiți acolo pentru ei, chiar dacă simțiți nevoia să vă izolați.

Dragon

Nu mai scoateți ”flăcări” de la orice mică discuție care poate apărea în cuplu, deoarece puteți ajunge să regretați vorbele aruncate la nervi.

Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023 Șarpe

Astrologii trag un semnal de alarmă pentru cei născuți sub semnul Șarpelui. Apreciații pe cei de lângă voi zilnic, nu doar când sunteți pe punctul de a-i pierde.

Cal

Ați avut o perioadă încărcată, iar micile probleme de sănătate v-au tot pus la încercare. Încercați să vă relaxați pentru a nu vă face mai mult rău. Lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Capră/ Oaie

Este momentul să vă faceți planul de bătaie pentru începutul de an. Poate un nou loc de muncă sau un parteneriat vă va aduce împlinirea mult dorită.

Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023 Maimuță

Maimuțele vor fi puse pe renovat și toate resursele se vor duce cât ai clipi, motiv pentru care, vor resimți golul din buzunar. Încercați să fiți cu băgare de seamă la partea financiară. Ce ați făcut într-un an, se duce într-o zi.

Cocoș

Specialiștii anunță o zi memorabilă pentru nativii Cocoș, mai ales pe plan sentimental. Vă puteți găsi jumătatea, dar, trebuie să îi permiteți să vă deschidă ușa casei.

Zodiac chinezesc 4 ianuarie 2023 Câine

Partea sufletească a Câinilor este în plină ascensiune. Vă recăpătați încrederea în voi și asta vă va duce pe culmile fericirii.

Mistreț

Nu mai disperați! Învățați să aveți răbdare și să vă bucurați de fiecare reușită. Deși aveți totul, faceți să pară că nu aveți nimic și asta o să atragă după sine frustare și dezamăgire.