Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023. Ghinionul dă târcoale multor zodii, dar sunt şi câteva norocoase

Previziunile pentru duminică, 8 ianuarie 2023 sunt sumbre pentru unele zodii, însă, pentru unii nativi, conform zodiacului chinezesc, banii și iubirea sunt la loc de cinste.

07 ian. 2023, 18:19
Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023. Ghinionul dă târcoale multor zodii, dar sunt şi câteva norocoase

Zodiac chinezesc pentru duminică, 8 ianuarie 2023. O zi cu ghinion pentru unii nativi, dar și cu câștiguri pentru alte zodii.

Șobolan

Ziua de duminică, 8 ianuarie 2023, îl lovește pe Șobolan unde îl doare cel mai tare, și anume, la buzunar. Vor resimți pierderi mari dacă nu sunt cu băgare de seamă.

Bivol

Ghinionul îi dă târcoale nativului Bivol, mai ales pe plan amoros, de aceea, specialiștii recomandă să fie cu ochii în patru. Aparenta ”mare dragoste” îi poate lăsa cu ochii în soare.

Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023 Tigru

Tigrul va avea o zi bună din punct de vedere profesional. La locul de muncă aprecierea superiorilor îi dau curaj să se afirme și să arate ce poate.

Iepure

Dragostea se face în minim doi, însă, Iepurele nu pare să înțeleagă asta și fuge de rupe pământul când cineva se apropie de el. Vrea iubire, dar de departe nu prea este posibil.

Dragon

O mică viroză vă chinuie și mai că scoate flăcări pe nas, dar, cu toate acestea, nu aveți grijă de voi. Nu vă neglijați pentru că riscați să ajungeți pe mâna medicilor.

Horoscop rune 9-15 ianuarie 2023. Mihai Voropchievici anunţă cine are runa karmică şi protecţie divină

Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023 Șarpe

Marii înțelepți din Orient avertizează Șarpele să aibă grijă la orice activitate întreprinde în această zi. Un accident sau o încăierare le poate ieși în cale.

Cal
Bucuria venirii pe lume a unui nou membru îi bucură nespus pe acești nativi, dar, le trezești și frici la care nici nu se gândeau.

Capră/ Oaie
Este cazul unui nou început pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. V-ați complăcut în situație în ultimele luni și parcă bateți pasul pe loc. Este momentul să vă luați de ”coarne” și să vă faceți planul de bătaie.

Horoscop Neti Sandu. Zodia care va avea un succes colosal în 2023. Atenţie la Mercur retrograd!

Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023 Maimuță
Ziua asta trebuie să fie rezervată doar relaxării și stării de bine. SPA sau orice activitate vă scoate din rutina zilnică este binevenită.

Cocoș
Deși este anul muncii pentru Cocoș și reușitele par ai fi garantate, este nevoie și de odihnă și repaus. Un somn bun și un film vă pot încărca bateriile, scrie Fanatik.

Câine
Nu uita de familia ta, deși sunt mereu acolo, au nevoie de atenția ta. O zi alături de cei dragi valorează mai mult decât toate bunurile vieții.

Zodiac chinezesc 8 ianuarie 2023 Mistreț
Fii cu ochii în patru, deoarece ”ghinionul” te poate vâna în această duminică, 8 ianuarie. Prietenii se pot dovedi a fi mai degrabă dușmani.