Zodiac chinezesc: Aceste 5 zodii sunt cele mai norocoase în acest final de săptămână

Dulce, simplu și relaxant. Aceasta este energia iubirii în acest weekend. Cinci zodii chinezești vor avea cele mai bune experiențe sub această influență. Asta nu înseamnă că celelalte zodii au fost uitate. Ți-au plăcut aceleași trăsături de personalitate la partenerii romantici când erau adolescenti față de acum? Ce îți doreai de la viață și iubire când erai mai mic? Ce vrei acum?

12 ian. 2024, 17:48
Zodiac chinezesc: Aceste 5 zodii sunt cele mai norocoase în acest final de săptămână

Zodiac chinezesc: De-a lungul tuturor acestor realizări, va apărea o singură temă comună. Aceasta este adevărata ta nevoie în dragoste. Concentrează-te asupra ei și concentrează-te asupra lui. Dintre toate lucrurile, aceasta este ceea ce trebuie să satisfacă un partener pentru ca tu să experimentezi fericirea de durată alături de el.

Dacă știi asta, nu îți vei pierde timpul cu oamenii nepotriviți, indiferent de cât de frumoși ar putea arăta sau de bogăția pe care o pot aduce la masă. Acolo există adevăratul tău noroc în dragoste.

Cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână:

Zodiac chinezesc: 1. Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Dragon, dacă ești singur, o nouă iubire vine în calea ta. Îți va sufla mintea când te va găsi în sfârșit. Așteapta-te la râsete bune, un parteneriat excelent și câteva postări pe rețelele sociale care provoacă gelozie în inimile celorlalți. Norocul tău în dragoste te ajută să manifesti o relație care va fi vorba în oraș în cel mai bun mod posibil.

Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2024. Previziuni în funcţie de Ascendent, săptămână cu grad karmic ridicat
Dacă esti într-o relație, norocul în dragoste în această săptămână iti va atrage experiențe liniștitoare în prezența familiei și a prietenilor. Așadar, dacă esti programat să participi la o petrecere sau o funcție de familie împreună cu persoana iubită în această săptămână, așteapta-te la neașteptat într-un mod bun! Doar asigura-te că nu le permiti membrilor mai iubitori ai unor astfel de adunări sociale să iti împingă unul. Norocul ți-a luat spatele.

Zodiac chinezesc: 2. Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bivol, dacă ești singur, norocul tău în dragoste va înflori doar atunci când ai grijă de tine, de prioritățile tale și de nevoile tale. Nu lăsa tendințele plăcute oamenilor să strice lucrurile pentru tine. În schimb, concentrează-te pe îngrijirea de sine și pe bunăstarea ta interioară. Acest lucru iti va aduce dragoste adevărată în cel mai rapid mod posibil!

Dacă ești într-o relație, ești, de asemenea, îndemnat să dai prioritate îngrijirii de sine și nevoilor tale interioare în această săptămână. Partenerul potrivit nu se va supăra niciodată pentru asta și va încerca să te ajute în această căutare. Partenerul greșit se va îndepărta din viața ta și va face loc pentru ca cel potrivit să intre mai târziu. Ai încredere în norocul tău. Toate rezultatele vor fi în favoarea ta.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2024. Zodiile binecuvântate tot anul, au parte de grămezi de bani şi potop de dragoste, iar sănătatea este de oţel

Zodiac chinezesc: 3. Mistreț
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Mistreț, dacă ești singur, ești îndemnat să te concentrezi pe stabilitate și parteneriat pe termen lung în timp ce cauți dragoste. S-ar putea să-ți risipesti norocul alegând mai multe dinamici toxice sau parteneriate cu suflete manipulatoare care își doresc un singur lucru din conexiunea voastră și acesta nu este un viitor cu voi. Lasa norocul să te îndepărteze de cei greșiți și către cei potriviti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.