Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

Anca Dimancea a realizat horoscopul chinezesc pentru luna decembrie 2023. Potrivit acesteia, ne aflăm deja în luna lui Mistreț, care a început pe 13 noiembrie și se va încheia la jumătatea lunii decembrie.

28 nov. 2023, 12:22
Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Potrivit Ancăi Dimancea, în această perioadă există o conjunctură mai aparte, sub elementul apă Yin: „Apa Yin creează probleme care să erupă, ceva care nu e neapărat lichid, o accentuare a unor stări conflictuale sau emoționale. Are de-a face cu emoțiile, cu comunicarea, cu tot ce ține de călătorii”.

Prezentă în emisiunea WowZodiac, Dimancea a făcut previziuni pentru fiecare zodie, pentru luna Mistrețului.

Aceasta a explicat că nativii din semnul Șobolan trebuie să fie atenți la tot ceea ce fac în următoarea perioadă, în timp ce Bivolii trebuie să fie atenți la problemele de sănătate.

Mai mult, Anca Dimancea a precizat că există trei zodii pentru care finalul de an nu este unul foarte bun.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Șobolan
Șobolanii trebuie să fie foarte atenți la tot ce fac în perioada următoare. În horoscopul pe decembrie, lună a Mistrețului, Șobolanii trebuie să aibă grijă să nu-i ia gura pe dinainte la locul de muncă. Psihicul lor poate să aibă de suferit în urma unor comunicări puțin neclare. Ca să reducă din această energie posibil negativă, le recomand să aibă o amuletă pentru dragoste și să aibă răbdare în relația de cuplu și în relațiile parteneriale.

Zodiac chinezesc decembrie 2023: Bivol
Pentru Bivoli, luna de Mistreț e problematică pe sănătate. Să fie atenți la problemele cu ficatul și să se odihnească mai mult. Trebuie să aibă grijă la ceea ce fac, ce mănâncă, să se odihnească.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul egiptean antic. Misterele ascunse în spatele celor 12 semne zodiacale

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Tigru
Este o lună destul de problematică în ceea ce privește sănătatea. Și Tigrilor li se recomandă o atenție sporită asupra sănătății. Pot să aibă o cădere nervoasă, probleme emoționale, pot să fie chiar mici accidentări dacă nu sunt atenți. Pot apărea supărări și răzbunări, așa că e bine să nu se consume, să nu se lase prea afectați de ce se întâmplă în jur.

Zodiac chinezesc decembrie 2023: Iepure
Iepurii sunt, în schimb, destul de bine aspectați în zodiacul chinezesc. Pot apărea mici probleme de sănătate. Luați măsurile de rigoare, imediate, și continuați-vă menirea. Nu vor fi mari probleme legate de planul financiar sau al relațiilor.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Dragon
Cât despre Dragoni, aceștia trebuie să aibă grijă la cheltuieli în primele două săptămâni din decembrie. E o lună proastă pentru ei pe plan financiar. Trebuie să nu aibă așteptări foarte mari pentru ca lucrurile să treacă ușor.

Zodiac chinezesc decembrie 2023: Șarpe
Șerpii nu prea dau dovadă de buni ascultători și sunt cam agitați. Există risc de accidentări în cazul lor, după cum prevede horoscopul chinezesc pe decembrie. Încercați să faceți ceva pentru binele vostru și încercați să vă odihniți.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Cal
Pentru nativul Cal este o lună așa și așa. Atenție la enervări! Nu vă priește nicio enervare în raport cu sănătatea voastră. E bine să vă țineți temperamentul sub control.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Oaie
Oile au o lună mai calmă, chiar dacă și ele întâmpină mici probleme.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Maimuță
Maimuțele trebuie să se odihnească mai mult și să fie atente la sănătate și la partea financiară a vieții.

Zodia fericită a lunii decembrie. Acești nativi vor avea parte de iubire, bani și noroc

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Cocoș
Cocoșii află tot felul de lucruri. Sunt bine aspectați astrologic și au o putere, o forță care vine din spate.

Zodiac chinezesc decembrie 2023 Câine
Câinilor li se recomandă să nu poarte culori de pământ. E o perioadă un pic mai bună, însă există riscul de a pierde lucruri.

Horoscop chinezesc pentru luna decembrie 2023: Mistreț
Mistreții, deși este luna lor, au o perioadă extrem de proastă. Sunt afectați pe planul sănătății și li se cere să nu se enerveze și să aibă răbdare în tot ce fac.