Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021. Anul Nou Chinezesc! Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Calendarul chinezesc marchează începutul Anului Nou pe 12 februarie, atunci când începe și Anul Bivolul de Metal alb. Iată predicțiile despre sănătate, bani și dragoste pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc, pentru luna februarie.

03 feb. 2021, 12:33
Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021. Anul Nou Chinezesc! Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021

. In luna februarie se face tranzitia dintre vechiul an chinezesc al Sobolanului de metal si Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Pana in 12 februarie, luna va fi dominata de zodia Sobolanului, iar din 12 februarie de cea a Bivolului.

Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA FEBRUARIE 2021:
Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021 Sobolan
Iti faci planuri de calatorie care sunt foarte aproape de realizare. Dupa data de 12 februarie orice este posibil. Asigura-te ca ai toate lucrurile necesare in bagaje si fii flexibil. Chiar daca apar blocaje sau amanari, nu te descuraja. Daca pleci in calatorie cu familie, pastreaza-ti calmul si indiferent ce modificari apar in planurile tale, nu iti pierde cumpatul. Daca esti in cautarea jumatatii, ai activitate in luna februarie. Esti invitat la multe petreceri si evenimente la care trebuie sa te faci remarcat. Pentru tine nu e o petrecere, este o oportunitate de a intalni marea dragoste. Deci, asigura-te ca lumea de vede. In plan financiar, se pare ca vor veni bani din diverse surse. Fie un prieten iti propune un parteneriat din care sa iti vina bani, fie investesti o parte din economiile tale, iar alegerile facute sunt profitabile.

Horoscop CHINEZESC 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?
Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021
Simti nevoia de mai mult timp liber. Ai muncit din greu si meriti si o pauza. Poate pleci intr-o vacanta sau pur si simplu iti impachetezi cateva lucruri si evadezi la fiecare sfarsit de saptamana. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, aceste calatorii va vor face foarte bine. Incepand din 12 februarie, un proiect profesional devine din ce in ce mai important. Daca studiezi, este posibil sa se apropie un examen decisiv. Daca esti implicat intr-o chestiune juridica, aceasta ajunge la final si vei incheia si acest capitol.

In cariera apar oportunitati de care este bine sa profiti. Poate esti solicitat de o alta companie la care ai aplicat cu ceva vreme in urma, poate primesti un telefon de la un „head-hunter”. Daca ai afacerea ta, este posibil sa (re)castigi un client valoros.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2021 Tigru
Februarie este o luna prielnica sa dedici mai mult timp si mai multa atentie propriei persoane. Ai grija si de tine. Chiar daca nivelul energiei este ridicat, nu o risipi in prea multe directii. Pastreaza cat mai multa pentru tine. Daca altii se ofera sa te ajute, nu refuza. Cu cat pasezi mai multe responsabilitati, cu atat ai mai mult timp pentru tine. O problema mai veche poate iesi la iveala, dar ai suficient talent in comunicare pentru a o depasi fara sa sa apara neintelegeri sau sa ranesti sentimentele cuiva din cauza acesteia. Este mai bine sa pornesti tu discutia pe aceasta tema, cu deschidere, onestitate si delicatete.

In plan profesional, se anunta incheierea unui proiect important sau o perioada de evaluari. Dupa 12 februarie treci la un nou proiect, la un alt nivel sau accepti o alta oportunitate. Recompensele nu se vor lasa prea mult timp asteptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.