Zodiac chinezesc februarie 2024, cu Anca Dimancea: „Pot apărea conflicte din senin” Cine este cel mai norocos semn în „luna de Bivol”, cine are „stea de dragoste”

Anca Dimancea face previziuni pentru luna februarie! Ce ne pregătesc astrele și cât de prosperă va fi: „Suntem focusați pe muncă”.

02 feb. 2024, 21:22
Zodiac chinezesc februarie 2024, cu Anca Dimancea: „Pot apărea conflicte din senin” Cine este cel mai norocos semn în „luna de Bivol”, cine are „stea de dragoste”

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, anunță că luna de Bivol, element Lemn Yin, a început pe 11 ianuarie și se termină pe 10 februarie. Invitată în emisiunea WOWZodiac, Anca Dimancea a declarat că luna de Bivol este foarte importantă, deoarece face trecerea între anul de Iepure și cel de Dragon, an care începe pe 10 februarie. Specialista a menționat că luna de Bivol este o lună plină de muncă și de recuperări financiare. Anca Dimancea a oferit detalii despre fiecare semn zodiacal, specificând la ce anume trebuie să fim atenți în această perioadă, dar a spus și care sunt zilele nefavorabile din luna de Bivol.

Ce se întâmplă în luna februarie?
Luna februarie vine cu schimbări și stări care pe unii ne vor tulbura. Astrologul Anca Dimancea vine cu sfaturi importante și ne spune ce trebuie să prevenim și despre ce va fi vorba în această lună.

„Luna aceasta contează mult cum procedăm, ce facem, cum acționăm și cum gândim. Este o lună de muncă, de recuperări, unele financiare, dar puțin destabilizatoare pe elementul pământ.

Horoscop karmic februarie 2024. Zodiile de foc au o lună de vis, zodiile de apă scot bani din piatră seacă. Probleme pentru zodiile de aer

Nu sunt lucruri grave, dar se petrec anumite lucruri legate de natură. Aș recomanda în primul rând, pentru această lună, să folosiți centrul casei, este foarte important. În curând va fi foarte prost aspectat centrul casei, iar noi trebuie să prevenim de pe acum.”, a declarat Anca Dimancea.

Horoscop zodiacul chinezesc pe luna februarie
Fiecare zodie se va manifesta diferit luna aceasta. Unii vor avea parte de reușite, câștiguri financiare, iar alții se vor confrunta cu probleme de natură diversă.

Cine e cel mai norocos, aflăm chiar din horoscop.

Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day

„Pentru Șobolani, mare grijă la sănătate și atenție la relații. Bivolii au o lună obositoare cu multă muncă, dar și cu rezultate. Tigrii se vor simți obosiți, aveți grijă la răceli. Iepurii au stea de dragoste, își pot găsi un partener stabil. Dragonii nu au răbdare în această lună. Pentru Șerpi, grijă mare la planul financiar. Caii au succes pe planul dragostei, dar și la locul de muncă.

Oile au o energie de ceartă, pot apărea conflicte din senin. Maimuțele, nu vă certați, nu este momentul de schimbări de job. Cocoșii, profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot. Câinii, nu trebuie să aveți așteptări și fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru. Mistreții vor avea mici probleme de sănătate, atenție mare în trafic.”, a precizat Anca Dimancea, la WOWZodiac.