Zodiac chinezesc februarie 2024. Se deschid portalurile, vine anul Dragonului de lemn

Ai muncit din greu ca sa ajungi aici. Se anunta o incununare a realizarilor tale, o lansare de produse, o promovare, o marire de salariu.

05 feb. 2024, 23:30
Zodiac chinezesc februarie 2024. Se deschid portalurile, vine anul Dragonului de lemn

Zodiac chinezesc februarie 2024.  Luna februarie face trecerea intre Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023 si Anul Dragonului de Lemn care va incepe in 10 februarie 2024.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna februarie 2024:

Zodiac chinezesc lunar februarie 2024 Sobolan

Ai muncit din greu ca sa ajungi aici. Se anunta o incununare a realizarilor tale, o lansare de produse, o promovare, o marire de salariu. In plan amoros, Luna plina din luna aduce un mix interesant. Cineva din sfera profesionala iti marturiseste sentimentele. Sau poate cineva cu care ai o relatie amoroasa se implica in rezolvarea unor probleme profesionale. O buna bucata de vreme vei putea impleti frumos afacerile cu placerea. Daca esti singur, Luna noua iti prilejuieste intalnirea cu o persoane pe care o admiri in secret de multa vreme si care iti face complimente. Accepta-le si fa-ti curaj sa spui si tu ce simti.
Horoscopul nordic: Odin şi zeii scandinavi domină semnele cu ajutorul runelor magice

Zodiac chinezesc luna februarie 2024 Bivol

Te-ai putea simti mai lent la inceput de luna. Sunt multe lucruir pe care le-ai lasat in urma de luna trecuta. Ar fi cazul sa te mobilizezi pentru ca Luna plina iti arata ca este timpul sa mergi inainte. Actioneaza, negociaza, croieste-ti calea spre succes. Timpul petrecut alaturi de copii sau rude tinere te anima. Daca urmeaza o aniversare importanta, este cazul sa o marchezi asa cum se cuvine. In plan amoros, este recomandat sa ramai pozitiv, in special in jurul Lunii noi. Poate aparea o reconciliere cu cineva de care te-ai indepartat acum multa vreme.

Zodiac chinezesc februarie 2024 Tigru

Prima jumatate a lunii iti aduce multa energie si reusesti sa rezolvi multe din planurile pe care ti le-ai facut. O persoana cheie te ajuta sa faci modificarile necesare. Esti destul de aglomerat si iti va fi greu sa gasesti si momente de respiro. Totusi, trebuie sa te organizezi in asa fel incat sa poti si sa te odihnesti si sa faci cateva exercitii fizice. Te vor ajuta mult la tonus si la starea de spirit. In plan profesional, se anunta proiecte care sa-ti mareasca veniturile. Atentie, insa, la plati! In plan amoros, daca esti singur, este posibil ca cineva din familia extinsa sa iti faca cunostinta cu o persoana incantatoare. Succes!

Horoscop februarie 2024. Zodia care este favorita Universului în luna îndrăgostiţilor. Nu stă rău nici cu „cash”-ul. Norocul sună de două ori la uşă

Zodiac chinezesc februarie 2024 Iepure

Energia iubirii este puternica in aceasta luna. De fapt, te-ar putea lovi ca un fulger. O persoana pe care o cunosti de ceva vreme si pentru care nu ai avut niciodata sentimente, pare brusc cea mai fascinanta persoana din lume. Lucrurile se anunta cu atat mai interesante cu cat sentimentele sunt reciproce. Incearca si vezi ce iese de aici! Acasa pot aparea schimbari, poate vrei sa te muti in alta parte sau vrei sa redecorezi. Sau poate te-ai mutat de curand si inca nu ai amenajat totul. In orice caz, este o luna prielnica sa-ti pui casa la punct. In plan profesional, lucrurile merg bine. Banii vin, dar asigura-te ca nu-i cheltui pe toti! Fa si ceva economie.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro